ZVEZDE GRANDA

Nejra Prošić za "Avaz" nakon borbe u baražu za šesti krug: Željeli smo da se to desi

Otkrila je da li se vide u finalu takmičenja

Nejra i Eki Prošić. Instagram

22.5.2023

Posljednja emisija petog kruga muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" donijela je puno borbe, neizvjesnosti i odličnih nastupa takmičara koji su oduševili sve gledaoce kraj malih ekrana. U takmičenju Nejra i Eki Prošić iz Cazina su se po prvi put za svoje mjesto za nastavak takmičenja izborili u baražu. 

Ove subote u šesti krug prošli su i BiH takmičari: Sanela Hasić, Josip Nedić i Hamza Gušić. O utiscima iz baraža Nejra je govorila za „Avaz“.

- Za nas je to novo iskustvo. Prethodnih krugova smo bili u fazonu "trebali bi jednom u baraž", pa eto ispunila nam se želja. Željeli smo da se to desi, čisto da vidimo kako je to – rekla je Prosić.

Također je otkrila da li se vide u finalu takmičenja.

- Možda... Ne znam šta da kažem. Iako je malo vremena do toga ostalo mislim da o tome ne trebamo pričati. Sve zavisi kako ćemo se plasirati jer su sada male nijanse u pitanju. Nas je dvoje a živimo na različitim adresama i jako nam je teško da to sve sklopimo u jednu cjelinu. Ne nadamo se ničemu previše pa neka bude kako bude – zaključila je Prosić za "Avaz".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.