OBRATITE PAŽNJU

Evo kako znati želi li muškarac ozbiljnu vezu ili samo avanturu

Nekim ljudima potrebno je puno više vremena da se odluče na ozbiljnu vezu i zajednički život

Nekim ljudima potrebno je puno više vremena da se odluče na ozbiljnu vezu. ILUSTRACIJA

A. F.

14.7.2021

Nekim ljudima potrebno je puno više vremena da se odluče na ozbiljnu vezu i zajednički život, a to pak može ukazivati na to da su odgovorni i ljubavnu vezu ne shvaćaju olako.

Obratite pažnju na neke stvari u njegovom ponašanju od trenutka kada se upoznate pa na dalje. Tako ćete znati koliko je ozbiljno zainteresiran za ljubavnu vezu s vama, ali i je li upravo on pravi muškarac za vas koji će vas usrećivati i ispunjavati tokom života. Ne gubite vrijeme s nekime ko nije previše zainteresiran za vas, ne poštuje vas i uz koga se više vremena osjećate tužno nego sretno.

Ako je muškarac iskreno zainteresiran za ozbiljnu vezu, željet će upoznati vaše prijatelje i porodicu, a neće to izbjegavati. Također, pozvati će vas da upoznate njegove. Većina muškaraca će vam davati komplimente tu i tamo te biti zainteresirani za vaše želje i potrebe. Na primjer, zapamtit će koja vam je omiljena boja, kada vam je rođendan...

Ako muškarac stalno kasni ili se ne pojavi na dogovorenom mjestu, to je dobar razlog za sumnju u njegove ozbiljne namjere. Jednako je i ako vas ne nazove ili ne odgovara na propuštene pozive, SMS, poruke na društvenoj mreži itd.

Da on nije za vas možete shvatiti i po ponašanju dok ste u društvu. Ako vas ismijava ili omalovažava i ne mari što vas dovodi u neugodnu situaciju, nemate više što tražiti s njim - to vam u životu ne treba. Isto je i kada mu je tuđe mišljenje važnije od vašega.

Uglavnom, ako se uz njega ne osjećate opušteno, sigurno, ispunjeno i sretno, tada prekinite tu vezu. Ne gubite vrijeme na nekoga tko vas ne zaslužuje jer svijet je velik i puno je muškaraca koji bi bili sretni da vas imaju i cijenili svaki trenutak proveden s vama.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.