NASTAVAK AFERE

Nataša Bekvalac potpuno skrhana: Psihički potonula nakon prebijanja

Blic.rs

27.4.2018

Nakon što ju je suprug Luka Lazukić pretukao, pjevačica Nataša Bekvalac i dalje se ne može oporaviti od šoka, a dodatno ju je potreslo kad je nasilnika srela na sudu.

Nataša ne može vjerovati kako joj se Lazukić uspio zgaditi i da na njega gleda kao na nepoznatu osobu, dok on drugovima prepričava detalje iz suda i hvali se da se „dobro držao” tokom saslušanja.

Prema saznanjima "Scene", ona se i nekoliko dana poslije odlaska pred tužioca ne može smiriti.

- Nataša se odmah poslije davanja izjave vratila u Novi Sad, gdje s kćerkom boravi kod svojih roditelja. Stalno u glavi vraća scenario noći u kojoj je pretučena, kao i pitanja koja su joj postavljali Lukini advokati. Govori prijateljima da ne može vjerovati da na njega gleda kao na stranca, a ne na čovjeka kojeg je do jučer voljela.


S druge strane, Lazukićev prijatelj, koji je želio ostati anoniman, ističe da se Luka “dobro drži”, šta god to u ovom slučaju značilo.

- Ne priča mnogo o svemu što se dogodilo, ali je rekao da su njegovi advokati zadovoljni kako je postupio - da je uspio da ostane hladan i da misli da je ubijedio tužioca u svoju stranu priče. On je, inače, nastavio da izlazi i živi kao i dok je bio s Natašom. Ne može se vidjeti da ga je ovo uznemirilo, priča o nekim drugim stvarima kao da se to nije ni dogodilo. Rekao je samo da je tražio da mu Socijalna služba osigura viđenje s kćerkom.

Kako "Scena" saznaje, Nataša je toliko bijesna zbog svega što se dogodilo i zbog svih priča koje tek sada sluša, a koje joj prijatelji nisu pričali, te je riješena u sudskom postupku da otkrije sve njegove prevare, kako one koje se tiču toga da ju je varao s drugim ženama, tako i finansijske malverzacije kojima je sklon.


- Služba za socijalni rad će svakako ispitati oboje supružnika kako bi utvrdili da li je i ranije tokom bračnog odnosa bilo bilo koje vrste zlostavljanja. Nataša je odlučila da iznese sve što se događalo od prvog dana njihovog zajedničkog života, sve sumnje i poruke koje je imala, a u kojima se on dopisivao s drugim ženama. Ona će otkriti i njegove namere da je ostavi bez ičega, plan koji tek sada shvata da je skovao mnogo ranije u namjeri da njen stan i salaš prevede na svoje ime. To bi moglo proširiti optužnicu - kaže izvor blizak Nataši za "Scenu".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.