JET SET

Selin Dion plakala u prvom redu revije

Emocije nisu mogli sakriti ni mnogi modni urednici i dizajneri

Selin Dion. Screenshot

Avaz.ba

25.1.2019

Plakanje na modnoj reviji zvuči malo dramatično, ali Selin Dion (Celine Dion) je bila tek jedna od mnogih čije su se oči zasuzile na reviji modne kuće "Valentino" ove srijede.

Slavna pjevačica poznata je i kao velika ljubiteljica mode koja ne propušta gotovo nijednu sedmicu mode te često iz prvih redova navija i plješće, a na reviji modne kuće "Giambattista Valli" 2017. godine je skakala od uzbuđenja.

Selin često među prvima nosi komade ravno s modne piste, a vjerujemo da je iz nove kolekcije modne kuće "Valentino" poželjela odmah odjenuti sve, pa nas ne čudi da je zaplakala na reviji.

Emocije nisu mogli sakriti ni mnogi modni urednici i dizajneri koji su bili na reviji, piše "Harper's Bazaar," što je pomalo neuobičajeno za ljude iz modne industrije.

Vjerujemo da je atmosferi pridonijela i činjenica da je reviju zatvorila jedna i jedina Nomi Kembel (Naomi Campbell). A samo jedan pogled na prekrasne i raskošne haljine iz nove kolekcija "Valentina" dovoljan je da razumijemo čemu tolike suze.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.