JET SET

Severina niže skandale, prvo se žestoko posvađala s njim, a onda je nastao novi raskol

Menadžersku i PR poziciju od sada će voditi njen suprug Igor Kojić

Severina Kojić. Arhiv

Avaz.ba

12.3.2019

Severinu Kojić već danima prate skandali zbog radikalnih poteza koje je povukla u karijeri. Prvo je prekinula saradnju s menadžerom Tomicom Petrovićem, a kako saznaje Blic, sada je došlo do novog rascjepa.

Kako izvor saznaje, osim Tomice Petrovića, Severina je otpustila i dvojicu dugogodišnjih saradnika koji su brinuli o njenoj karijeri.

Nova informacija o kojoj se priča po gradskim kuloarima je i da će cjelokupnu Severininu karijeru, uključujući menadžersku i PR poziciju, od sada voditi njen suprug Igor Kojić.

- Severina je napravila radikalne poteze u karijeri. Isprva je otpustila Tomicu Petrovića, s kojim je sarađivala 17 godina, a potom je otpustila i dvoje ljudi iz tima - kaže izvor za Blic. 

Prema jednoj verziji priče, Petrović je otkazao daljnju saradnju pjevačici, a prema drugoj, ona je njemu rekla da više nemaju šta raditi zajedno i svoju odluku je, navodno, saopćila bliskim ljudima 3. marta.

Tomica Petrović od 2002. godine bio je Severinina desna ruka, a ona je prije nekoliko godina rekla: 

- Kada izgubite čovjeka koji ničega nije vrijedan, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško. Kada izgubite čovjeka koji vas je volio, a vi zabrljate, to je najgore. Naprimjer, da mi moj Tomica, prekrasan čovjek, kaže zbogom, bila bih očajna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.