INOVATIVNOST

Seksi kćerka Mileta Kitića: Elena započela revoluciju u videospotovima

Ipak, mnogi misle da bi trebala promijeniti tekstopisca

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

23.12.2019

Elena Kitić, kćerka folkera Mileta Kitića, objavila je drugi singl "2000's" s nadolazećeg albuma. Osim muzičkim žanrom za koji se opredijelila, Kitić je oduševila i videospotom. 

Naime, riječ je o interaktivnom spotu, odnosno gledaoci i slušaoci sami biraju kraj, a režirao ga je Ljubba. Ovo je izazvalo veliko interesiranje fanova jedne od rijetkih r’n’b pjevačica u regionu. To se vidi i u trendingu na YouTubeu na kojem Elena drži sedmo mjesto. 

Kao što sam naziv pjesme kaže, seksi Elena je prikazala sve ono što je obilježilo 2000-te godine, poput mobitela na preklop, šljokica, frizura, lutki, žvakaćih guma... 

Samom pojavom na sceni, Elena je izazvala ogromno interesiranje, kako zbog muzike tako i zbog činjenice da je kćerka poznatog pjevača, ali i zbog fizičkog izgleda.

Ipak, dio teksta "2000's" zasjenio je revoluciju u videospotu. Stih "Možeš da me povrediš, al' ne i da me povrediš" izazvao je dosta komentara na YouTubeu i društvenim mrežama, a mnogi smatraju da bi, uprkos fenomenalnom spotu i inovativnosti, Elena trebala promijeniti tekstopisca.

Pjevačica oduševljava - Avaz
Elena Kitić objavila drugu pjesmu - Avaz
Kitić: Seksepilano tijelo - Avaz
Kćerka poznatog folkera Mileta Kitića - Avaz
Kitić: Pojavom na sceni izazvala veliko interesiranje - Avaz
+4
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.