NIŠTA OD POMIRENJA

Kim Kardašijan isplanirala razvod od Vesta, a evo zašto će još malo sačekati

Kako saznaje časopis "People", par koji je u braku od 2014. godine minimalno međusobno komunicira i sve su bliže službenom razvodu

Kanje Vest i Kim Kardašijan. Agencije

L. Karahmet - Pujagić

5.2.2021


Možda je brak Kim Kardašijan (Kardashian) i Kanje Vesta (Kanye West) još uvijek pravno valjan, ali rijaliti zvijezda i poslovna žena već je počela živjeti samostalan život.

Kako saznaje časopis "People", par koji je u braku od 2014. godine minimalno međusobno komunicira i sve su bliže službenom razvodu.

Kim je prošloga mjeseca prekinula bračna savjetovanja s Vestom, a izvor otkriva kako joj je ideja da sama odgaja njihovo četvero djece potpuno prihvatljiva.


Kanje Vest i Kim Kardašijan: Ništa od pomirenja. Agencije

-I dalje je usredotočena na djecu i posao. Vrlo je zauzeta, ali čini se sretnom - kaže izvor i otkriva kako su njeni problemi s Vestom u velikoj mjeri uzrokovani posljednjom sezonom šoa "Keeping Up with Kardashians".

Premijerno prikazivanje planirano je za 18. mart, a izvor vjeruje da će Kim podnijeti zahtjev za razvod kad sezona bude emitirana.

O kraju braka slavnog para priča se već neko vrijeme, a u januaru je nekoliko izvora potvrdilo časopisu "People" da Kim planira okončati brak s Vestom te da je angažirala cijenjenu brakorazvodnu advokaticu Lauru Vaser (Wasser).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.