DANIMA NIJE JELA

Seka Aleksić završila sa dijetom: Mislim da je od mene dosta

Vrijeme je da se vratim na doručak, pasta sa četiri vrste sira, ručak pica i večera makovnjača, a užina, zna se, krem bananice, poručila je pjevačica

Seka Aleksić. Instagram

L. K. P.

3.5.2022

Seka Aleksić nedavno je predstavila novi album, a kako je otkrila, zbog te prilike je bila na strogoj dijeti, kako bi izgledala što ljepše.

Kako je Seka objavljivala na Twitteru, u proteklom periodu je morala da se odrekne svega onog što voli da jede. Međutim, tim mukama je došao kraj.



- Ponosna sam na sebe koliko sam izdržala da ne jedem slatkiše i tijesto, mjesec dana - ljudi, ja mislim da je od mene dosta. Vrijeme je da se vratim na doručak, pasta sa četiri vrste sira, ručak pica i večera makovnjača, a užina, zna se, krem bananice - poručila je Seka svojim pratiocima na Twitteru.

Inače, pjevačica se nedavno požalila da tokom čitavog dana skoro nije jela, kako bi dodatno smršala, a sve je to opisala u šaljivom stilu.


- Danas nisam jela skoro ništa! Odlučila sam da se pretvorim u lizalo, što reče jedna žena. Neće meni tijelo biti veće od glave. Od sada će mi glava biti veća od tijela - našalila se tada pjevačica.

Inače, kada je smršala 10 kilograma, Seka je priznala u čemu je njena tajna.

- Zdrva ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuharica, domaćica koja kuha i onda jednostavno sam pretjerala u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava - ispričala je Aleksić za srbijanske medije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.