LJUBAVNI BRODOLOM

Gandalf prekinuo s 54 godine mlađim jer nije spreman za brak

Zvijezda filmova Gospodar prstenova imao je prvu ozbiljnu vezu s profesorom s fakulteta

Mekelen i Konlon Morij. Facebook / IMDb

D. R.

17.2.2024

Glumac Ijan Makelen (Ian McKellen, 84) prekinuo je ljubavnu vezu s partnerom Oskarom Konlon Morijem (Oscar Conlon-Morrey, 30) nakon godinu dana, piše The Sun. 

Upoznali su se dok su glumili majku i sina u hit predstavi "Mother Goose" krajem 2022. godine.

Zajedno su proveli Novu godinu, a Oskar se pohvalio pratiteljima: "Proslavio sam 2023. u kući s ljubavi svog života", napisao je na X-u. Prema "Mail Onlineu", Ijanovi prijatelji oduvijek su sumnjali da će se legendarni glumac skrasiti jer navodno nije spreman za obaveze.


- Oscar je prijateljima i porodici govorio o svojim velikim planovima s Makelenom. Čak je rekao da misli da će se zaručiti. Makelen nije imao dečka 20 godina. On stvarno nije čovjek za brak. Ne želi da netko živi s njim u kući. Uživa imati nekoga kad je na turneji - rekao je Ijanov prijatelj.

Ijan je otvoreno pričao o svojoj seksualnosti od 1988., ali njegovi roditelji nikad nisu saznali da je homoseksualac. Njegova majka je umrla kad je imao samo 12 godina, a tata kad su mu bile 22. U mladosti je svoju seksualnost skrivao od svih jer, kako kaže, mogao je biti prognan zbog toga.

Zvijezda filmova Gospodar prstenova imao je prvu ozbiljnu vezu s profesorom s fakulteta. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.