BIBLIJU NOSI SA SOBOM

Adriana Lima je željela postati časna sestra: Veoma je religiozna

Namjeravam da ostanem nevina do braka. Momci koji su sa mnom moraju to da prihvate, jer je to moj izbor, rekla je Lima

Adriana Lima. Instagram

A. O.

18.2.2023

Slavna manekenka Adriana Lima svijet je opčinila svojom ljepotom, a njen privatni život često je privlačio veliku pažnju.

Naime, kada je imala svega šest meseci, njen otac je napustio porodicu, pa je majka morala da je podiže sama.

Izlazak na pistu

Lima zapravo ima afro-brazilske, portugalske, švicarske, japanske i indijske krvi, a govori portugalski, engleski, italijanski i španski jezik.

Manekenka je veoma religiozna, te Bibliju uvijek nosi sa sobom u bekstejdž i moli se pred svaki izlazak na pistu. Kako su strani mediji prenosili, ona je kao djevojčica silno željela da postane časna sestra.

Jednom prilikom je otkrila da se kao mlađa stidjela da bude u društvu muškaraca, te da se nije poljubila do svoje 17. godine.

Čuvanje za brak

U intervjuu za GQ 2006. godine priznala je i da je još uvijek nevina, te da se čuva za brak.

- Namjeravam da ostanem nevina do braka. Momci koji su sa mnom moraju to da prihvate, jer je to moj izbor - istakla je ona.

Adrijana se kasnije udala za srbijanskog košarkaša Marka Jarića i sa njim dobila dvije ćerke, Valentinu i Sijenu. Iako su se razveli, njih dvoje su ostali u odličnim odnosima.

Manekenka je u međuvremenu sreću pronašla kraj filmskog producenta Andrea Lemarsa sa kojim je prošle godine dobila sina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.