ČEKA GA UTJEHA

Zavirite u bogat vozni park Serhija Aguera: Bondov Rover 007, Ferrari i Nissan

Zavidna kolekcija

Aguero: Ljubitelj četverotočkaša. Instagram

24sata.hr

19.4.2019

Serhio Aguero (Sergio) možda je ispao u četvrtfinalu Lige prvaka nakon utakmice pune preokreta na Etihadu, ali kući ga čeka dobra utjeha. Argentinac je otišao kući svojim limenim ljubimcima. A ima itekako zavidnu kolekciju istih.

FERRARI GTC4 LUSSO, 268.869 eura

Aguero je prošle godine nakratko otišao do Los Anđelesa, a tamo je iznajmio Ferrari u kojem se vozio za vrijeme odmora. Pao je na njega iz prve! Ferrari ga je začarao, a Argentinac je odmah nakon toga kupio prekrasni crni GTC4 Lusso vrijedan nevjerovatnih 268.869 eura.


A šta je to njemu, pa tolika mu je i sedmična plaća...

Lusso do stotke stiže u tek 3,4 sekunde! A maksimalna brzina mu je nestvarnih 355 kilometara na sat!

Nije ni čudo da se Aguero odmah zaljubio u njega i da ga od svih svojih automobila najčešće koristi po ulicama Mančestera. 

LAMBORGHINI AVENTADOR, 312.210 eura

Još prije pet godina argentinski napadač kupio je moćnog Aventadora. Za Lamborghinija je izdvojio lijepu svotu od 312.210 eura, a onda ga je odveo kod slavnog dizajnera automobila Đanija Čaralambusa (Yianni Charalmbous), koji je ukrasio felge i boju automobila.

Aventador nevjerovatno brzo hvata stotku, brže i od Ferrarija, pa tako do 100 kilometara na sat stigne u tek 2,9 sekundi. Maksimalna brzina? Čak 350 kilometara na sat..

LUMMA CLR SV RANGE ROVER, 173.419 eura

Zovem se Aguero. Serhio Aguero.

Kad bi napadač Sitija htio postati Džejms Bond (James) zasigurno bi na audiciju stigao u ovom automobilu. 

Lumma CLR SV Range Rover korišten je u Bondovom filmu Spectre. Iako nije poznat kao slavni Aston Martin agenta 007, i dalje je prilično dobar.

Aguero je koristio Rover za dolazak na neke utakmice ove sezone, poput one u FA kupu protiv Barnlija, no navijače bi mogao razočarati njegov odabir boje sjedala. Odabrao je - crvenu! Mogao je to i bolje...

NISSAN GT-R, 104.185 eura

A ako bi ih crvena boja Range Rovera zabrinula, navijači bi zasigurno odahnuli kada bi vidjeli njegov Nissan GT-R.

Uoči mančesterskog derbija prije dvije godine, Aguero je pozirao pored svog posebno dizajniranog automobila dok je lansirao novu liniju svojih Puma evoSPEED SL-S kopački koja je kreirana samo za tu utakmicu.

Automobil? Njega je opet uredio Čaralambus.

GT-R je obojen u plavo, ima crnu traku i izgledao je kao kombinacija dresova Argentine i Sitija. I Aguerovih kopački!

- Kopirali smo svaki detalj s evoSPEED kopački napravljenih za derbi - rekao je tada Čaralambus.

Aguero je i ambasador Nissana zajedno s Garetom Bejlom (Gareth Bale) još od 2016. godine, a njegov GT-R ide čak i 315 kilometara na sat.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.