146. VJEČITI DERBI

"The Maniacs": Svi na Koševo, okupljanje od 17:15 sati

Naša podrška na ovom derbiju od velikog je značaja, pokazalo se to i na prošlom derbiju na Grbavici gdje smo slavili, istakli su "Manijaci"

"The Maniacs": U crno i šal oko vrata. "The Maniacs"

Piše: Avaz.ba

10.5.2022

Najvatreniji navijači FK Željezničar - "The Maniacs", pred 146. vječiti derbi (Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase" - 20. sati), okupit će se danas u 17.15 sati na mostu Mostu Suade i Olge (Vrbanja most).

- Svi na Koševo. U utorak nas očekuje derbi s gradskim rivalom na Gradskom stadionu Koševo. Naša podrška na ovom derbiju od velikog je značaja, pokazalo se to i na prošlom derbiju na Grbavici gdje smo slavili. Prošli derbi na Koševu uprkos porazu odlično je odrađen, pa samim tim obaveza nam je da ovaj odradimo još bolje i još jače! Nažalost i ovaj put smo ograničeni s brojem ulaznica. Za južnu tribinu u prodaju je pušteno tek 1.500 ulaznica, dok je za zapad pušteno 2.000 ulaznica. Cijena karte za jug iznosi 10 KM, a za zapad 20 KM. Okupljanje pred derbi u utorak je na mostu Vrbanja u 17.15 sati, a polazak je u 17.45 sati. U crno i šal oko vrata, saopćeno je iz "The Maniacs".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.