LJUBAVNA AFERA

Seks-bomba razorila brak Pikea i Šakire

Iako se kao moguća partnerica nogometaša Barcelone u nekim medijima navodila majka njegovog mladog saigrača Gavija, većina izvještaja sugeriše da se radi o jednoj mladoj, 20-godišnjoj hostesi

Suzi Kortez. Društvene mreže

G. Š.

5.6.2022

Šakira (Shakira - 45) i njen 10 godina mlađi partner Žerard Pike (Gerard Pique),stoper Barcelone, zajedno su bili od 2011. godine. Imaju i dvoje djece, ali nikad nisu stupili u brak. Ovih dana mediji diljem svijeta izvijestili su o prekidu dugogodišnje veze, a razlog tome je, kako su pisali tabloidi, bila Pikeova nevjera.


Šakira ovo nije zaslužila

- Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Radi dobrobiti naše djece, koja su nam prioritet, želimo poštivanje naše privatnosti – napisali su Šakira i Pike u zajedničkom saopćenju, prenosi SN.

Iako se kao moguća partnerica nogometaša Barcelone u nekim medijima navodila majka njegovog mladog saigrača Gavija, većina izvještaja sugeriše da se radi o jednoj mladoj, 20-godišnjoj hostesi. Naravno, u ovakvim prilikama postoje mnogi koji traže svoj komadić slave i medijske pozornosti. Tako se španskim tabloidima javila 'poznata' navijačica Barcelone Suzi (Suzy Cortez). Ona tvrdi da je Pike i prije bio 'nestašan' te da je od njega često dobivala neprimjerene poruke, ali je dosad šutjela iz poštovanja prema Šakiri.

- On je bio taj koji mi je poslao direktniju poruku. Jedini igrači Barce koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Mesi i Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Šakira ovo nije zaslužila – izjavila je Suzi za "El Diario NY".


Uvijek me pitao za stražnjicu

Kazala je kako je Pike dobio njen broj od svog prijatelja, bivšeg predsjednika Barcelone Sandra Rozelja (Rosell).

- Interesiralo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Evropu, uvijek me pitao za stražnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Mesi dobiva toliko pažnje od mene – dodala je Suzi.

Inače, Shakira je u Španjolskoj optužena za poreznu prijevaru, navodno je 'zamračila' 14,5 milijuna eura poreza. Nisu ovo baš najsretniji dani za popularnu kolumbijsku pjevačicu..

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.