HEROJI VAŠE KUHINJE

Rashladi, zamrzni, uštedi: Moderni heroji vaše kuhinje

Rashladi, zamrzni, uštedi uz Gorenje: zvanični partner UEFA EURO 2024™

Rashladi, zamrzni, uštedi: Moderni heroji vaše kuhinje. Gorenje

Marketing

prije 3 dana

Partnerstvo UEFA EURO i Gorenja započelo je UEFA EURO 2020™, kada je Gorenje po prvi put postalo zvanični sponzor. Partnerstvo povezano sa vrhunskim fudbalom nastavlja se i tokom UEFA EURO 2024™, a Gorenje je drugi put zaredom zvanični partner.

Dok UEFA EURO 2024™ inspiriše nevjerovatnim utakmicama, vrhunskom igrom i povezivanjem Evrope, Gorenje inspiriše jednostavnošću korištenja uređaja više od 74 godine. Ovo partnerstvo označava opredjeljenje kompanije da podrži vrhunske sportske događaje 2024., uključujući muški i ženski EHF EURO 2024.

Spektakl vrhunskog fudbala, sa najboljim timovima na kontinentu, stvaraj osjećaj prijateljstva među navijačima, prevazilaženja granica i kulturnih razlika. Tokom turnira, domaćinstva širom Evrope će biti ispunjena navijačkom energijom utakmica, jer se porodice i prijatelji okupljaju kako bi svjedočili uzbudljivim trenucima na terenu.

Rashladi, zamrzni, uštedi: Moderni heroji vaše kuhinje. Gorenje

Priprema obroka ili moderno, meal-preap, jedan je od vodećih trendova savremenih domaćinstava. Sve što vam je potrebno jeste recept i funkcionalan frižider koji omogućava skladištenje većeg broja posuda, ali i očuvanje svježine i kvaliteta namirnica. Iako su prve forme frižidera nastale još 400. godine prije nove ere, Gorenje, dio kompanije Hisense Europe, donosi inovativnu, pametnu i efikasnu tehnologiju za vašu kuhinju.

Postoji nekoliko načina da izvučete maksimum iz rashladnog uređaja i da obezbijedite savršenu svježinu hrane, pri čemu najnaprednije tehnologije igraju veliku ulogu.

Poigrajte se policama!
Gorenje je razvilo širok asortiman modernih rashladnih uređaja prilagođenih vašim željama. Iako izbor modela zavisi od mnogo kriterijuma, Side by side frižider je tu da vas oduševi. Praktična ConvertZone polica ovog kuhinjskog heroja se za samo nekoliko sekundi transformiše iz zamrzivača u frižider, podižući temperaturu sa -20 °C do +5 °C.

Rashladi, zamrzni, uštedi: Moderni heroji vaše kuhinje. Gorenje

Čuva svježinu, bez zamrzavanja
Zaboravite na strah od odmrzavanja zamrzivača ili frižidera. Najnovije tehnologije, kao što je funkcija NoFrost Plus u Gorenje frižideru, eliminiše potrebu za ovim zamornim zadatkom. Tajna je u intenzivnoj cirkulaciji hladnog zraka koji uklanja vlagu iz frižidera i zamrzivača. Gorenje frižideri mogu se pohvaliti da čine život još jednostavnijim prepoznavanjem vaših navika, a dosadno odmrzavanje sada je prošlost. Inteligentni sistem AdaptTech prepoznaje vaše navike i održava konstantnu temperaturu, bez obzira na to koliko često se vrata otvaraju. Ladica Convert FreshZone može se koristiti kao posuda za ribu i meso ili posuda za voće i povrće, ovisno o vašim potrebama.

Uštedite uz nove modele
Stari modeli frižidera nekada mogu koštati mnogo više od modernih uređaja. Na svakoj etiketi možete pronaći jasan i jednostavan pokazatelj energetske efikasnosti. Da bi olakšali proces svojim potrošačima, Gorenje je razvilo modele frižidera sa InverterCompressor-om koji rad čini tišim, izdržljivijim i ekonomičnijim. Ova jednačina ima samo jedan rezultat - uštedu, i to zaista i radi, štedi električnu energiju i novac.

Kada kupujete Gorenje frižidere, kupujete stil, inovativnost i kvalitet. Sve je brže, lakše i efikasnije. Ovi uređaji, kreirani da zadovolje potrebe svakog domaćinstva, čekaju vas na Gorenje BiH zvaničnom sajtu, kao i u Hisense Gorenje Studijima širom zemlje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.