DVORANA MIRZA DELIBAŠIĆ

Sarajevo za jedan dan postaje epicentar gejming kulture na Balkanu: ConnectCon 2024

Posebno mjesto u programu zauzima finale prve sezone Glitch gaming quiz-a, Kahoot Quiz i prezentacija aplikacije Igny

Sve spremno za spektakl. ConncetCon

Marketing

29.8.2024

Sarajevo će od 30. avgusta do 1. septembra 2024. godine biti u centru gejming kulture Balkana, kada će Dvorana Mirza Delibašić postati domaćin ConnectCon-a – najvećeg regionalnog okupljanja gamera, e-sportaša, influensera, cosplayera i ljubitelja društvenih igara.

Organizovan od strane Connect Arena, ConnectCon predstavlja vrhunac u produkciji gejming događaja u Bosni i Hercegovini. Očekujemo dolazak najpoznatijih gaming influensera, youtubera i streamera iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, čija zajednička publika broji više od 15 miliona pratitelja. Među imenima koja će upotpuniti ovaj spektakl su Cerix, Goldenito, Gallasandala, BIBO TV, Vicostein, Tamara, Djoksa i niz drugih.

Program ConnectCon-a je raznovrstan i uzbudljiv. Posjetioci će imati priliku da učestvuju u takmičenjima u popularnim igrama kao što su Fortnite, League of Legends, Stumble Guys, Tetris, Minecraft, NBA2K24, CS2, UFC24, Mortal Kombat, Rocket League i šah. Takođe, za ljubitelje neobičnih izazova, tu su i takmičenja u skakanju u vreći povlačenju konopca te turniri u šahu.

Posebno mjesto u programu zauzima finale prve sezone Glitch gaming quiz-a, Kahoot Quiz i prezentacija aplikacije Igny. Ne propustite ni sajam gamerske opreme i drugih proizvoda.

ConnectCon nije samo prilika za upuštanje u avanture i izazove, već i platforma za upoznavanje sa najnovijim tehnologijama i proizvodima iz svijeta igara.

Pridružite nam se i budite deo najveće gejming manifestacije Balkana! Više informacija i karte dostupni su na zvaničnom sajtu ConnectCon-a. Ne propustite priliku da budete dio ovog nevjerovatnog događaja!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.