OD 19. DO 22. SEPTEMBRA

Weekend.17 donosi: Od Better Call Saula do Boljeg života, od Miach do Fedde le Granda

Koja je granica između razvoja tehnologije i etike, zaštite privatnosti i mitova o kontroli misli otkrit će Dr. Tarek Samad, poznat kao „Dr. Mozak“

Weekend Media Festival. weekend.hr

Marketing

29.8.2024

Weekend Media Festival je sve bliže, a program sve bogatiji. Ovogodišnji Weekend.17 je najbogatiji do sada, više od 200 predavača na 9 pozornica.

Ljubitelji serije Better Call Saul imat će priliku čuti Thomasa Golubića koji će objasniti kako glazba pridonosi storytellingu.

Dragan Bjelogrlić će na panelu “Bolji život produkcije u regiji powered by EON” objasniti sve veći interes inozemnih streaming platformi za naše filmove i kako se to odražava na regionalnu filmsku i TV industriju.

Poslovna i privatna komunikacija

Predavanje koje će razjasniti nedoumice oko poslovne i privatne komunikacije, bit će psihologa i autora bestsellera „Okruženi idiotima“ Thomasa Eriksona.

Da novinari isto griješe otkrit će Sabina Tandara Knezović s Nove TV, Srećko Matić iz Deutsche Wellea i Tomislav Klauški iz 24 sata na panelu „Gdje novinari griješe“.

Zoran Kesić, autor emisije 24 minute će na panelu „Deset godina u 24 minute“ otkriti od kud crpi inspiraciju za deset godina zbijanja šala o vrlo ozbiljnim društvenim temama.

Koja je granica između razvoja tehnologije i etike, zaštite privatnosti i mitova o kontroli misli otkrit će Dr. Tarek Samad, poznat kao „Dr. Mozak“.

Da ne pričamo samo o panelima, Weekend je poznat po zabavi do jutra, tako će na „Out of home partyju“ publiku zapaliti Miach, hrvatska pjevačica koja se vrtoglavo penje po ljestvicama slušanosti, a u Rovinj stiže pod pokroviteljstvom „Ureda za ideje“.

Poznati DJ

Proslava će biti još veća jer CineStar Channels obilježava svoj 15. rođendan i dovodi planetarno popularnog DJ-a Fedde Le Granda, koji će svojim nastupom prodrmati temelje stare Tvornice duhana Rovinj.

Ne propustite biti dio ovogodišnjeg Weekenda!

Ali ni to nije sve, nakon što su u Hrvatsku doveli pravog Vuka s Wallstreeta, business klub Prodajni Mindset otvara svoju prvu franšizu u Sloveniji. Na otvaranje stižu i osnivači kluba Saša Tenodi i Vedran Sorić, i to u velikom stilu jer je upravo Ljubljana prva destinacija ekskluzivne automobilske ture "From Sales Mindset 2 WEEKEND 17. business grand tour" koja kreće iz Zagreba u srijedu 18.9., a završava u Rovinju u petak 20.9. spektakularnim ulaskom na Weekend.17. Broj mjesta ograničen je na 24 sudionika koji će ostvariti svoj san iz djetinjstva i isprobati 12 snažnih oktanskih jurilica, među kojima su i Mustang i Lamborghini.

Weekend je objavio program i možete ga pronaći na LINKU

Svoje mjesto rezervirajte na prodaja@prodajnimindset.com 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.