BUDI MEĐU PRVIMA

Inovacije koje oduzimaju dah: Rezerviši svoj iPhone 16 u BH Telecomu od danas

Inovacije koje oduzimaju dah: Rezerviši svoj iPhone 16 u BH Telecomu od danas

Inovacije koje oduzimaju dah: Rezerviši svoj iPhone 16 u BH Telecomu od danas. BH Telecom

Marketing

prije 3 sata 5 minuta

BH Telecom kao Apple Authorised Reseller, sa zadovoljstvom predstavlja najnovije članove Apple porodice - iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max koji postavljaju nove standarde u svijetu pametnih telefona. Ovi modeli, koji donose brojne inovacije, su dostupni za rezervaciju od danas, 20. septembra, a bit će dostupni za kupovinu u BH Telecom centrima i web shopu od 27. septembra. iPhone 16 uređaji nude savršenu priliku za sve koji žele vrhunske performanse, posebno iskustvo i moderan dizajn.

Atraktivan dizajn i funkcionalnost

Pored standarnih boja crne i bijele, iPhone 16 dolazi u novim, privlačnim bojama: ultramarin, teal i pink, pružajući izbor za svaki ukus. Opremljen zaslonom od 6.1 inča (Plus verzija ima 6.7 inča), iPhone 16 je otporan na vodu i prašinu, a nudi i novi 50 % čvršći stakleni ekran. Uz action dugme sa strane, korisnici mogu brzo pristupiti omiljenim funkcijama poput kamere ili promjene između zvona i nečujnog načina rada.

Superiorna kamera za savršene fotografije

Kamera iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max je značajno unaprijeđena. iPhone 16 Pro dolazi s Fusion kamerom od 48 MP i ultra širokom kamerom od također 48 MP, dok Pro Max model nudi i 12 MP 5x telefoto kameru. Ove funkcije omogućavaju snimanje oštrih i jasnih fotografija čak i u pokretu, čineći vas pravim majstorom fotografije. Novi iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max modeli bit će dostupni u četiri elegantne boje: black titanium, natural titanium, white titanium i desert titanium.

Inovacije koje mijenjaju igru

iPhone 16 Pro ima zaslon od 6.3 inča, dok Pro Max model nudi najveći zaslon dosad od 6.9 inča. Uz tanje rubove i podršku za ProMotion i Always-On Display, ovi uređaji pružaju izvanredno vizuelno iskustvo. Nova serija također sadrži napredni A18 Pro čip koji osigurava bržu obradu podataka i bolje performanse.

Budi među prvima i klikom na link izvrši rezervaciju novih izvanrednih uređaja iPhone 16 i iPhone 16 Plus, ili iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max već danas u BH Telecomu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.