SVI PUTEVI VODE U ROVINJ

Bogat program i nezaboravne večeri – sve je to Weekend.17

U Rovinj su došli ljubitelji zabave, sjajnih panela i – naravno – vrhunskih glazbenih izvođača

Marketing

prije 3 sata 18 minuta

S više od 6.000 ljudi u prvom danu, Weekend. 17 započeo je kako mu i priliči.

U Rovinj su došli ljubitelji zabave, sjajnih panela i – naravno – vrhunskih glazbenih izvođača. Nakon edukativnog dijela drugog dana, Weekend fun program preuzeo je svjetski poznati DJ i producent Fedde Le Grand, koji je rasplesao sve do zore.

Večeras pozornicu preuzima Miach sa svojim hitovima Tempo, Trnci, SMS i Navike. Pripremljen je zaista bogat program Weekenda 17 - od panela „10 godina N1: Važnost i snaga news kanala u vrijeme populizma i lažnih vijesti“, „Svi smo prolupali“, „Keeping it human in a world powered by AI“ pa sve do „TikTok, fenomen ili?“, „Kad si star, a život je pred tobom“ do „Što uprava zapravo želi od svog HR odjela?“

Bogat program nastavlja se s predavačima iz cijelog svijeta koji se izmjenjuju na pozornicama u devet dvorana. Profesor sreće Micael Dahlen, švedski pisac i govornik, oduševit će vas temom sreće. 

Prema njegovom mišljenju, sreća nije samo prolazan osjećaj zadovoljstva, već dublje emocionalno ispunjenje koje proizlazi iz smisla i svrhe u životu.

Šta se krije iza međunarodne prodaje, produkcije i distribucije filmova objasnit će liderice filmske industrije - Hellen Lee – Kim i Kimberly Fox te moderatorica panela „Once upon a time in Hollywood“ Anca Truta. 

Ne propustite priliku iz prve ruke saznati kako najnoviji filmovi stižu do gledatelja širom svijeta.

Organizatori su pripremili još mnogo vrhunskih tema i predavača kao što su američki pisac, novinar i komentator Bob Garfield, Andrije Jark, autor i voditelj serijala "Dosje Jarak" Petea Radovicha, potpredsjednika produkcije i višeg kreativnog direktora CBS Sportsa te predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.