BERG ULAZI NA TRŽIŠTE SAD

Uspjeh domaće kompanije Berg: Prva instalacija u New Yorku

Veliki ulazak na tržište Sjedinjenih američkih država

Uspjeh domaće kompanije Berg: Prva instalacija u New Yorku.

Marketing

prije 2 sata 40 minuta

Kompanija BERG d.o.o. iz Sarajeva je ostvarila ogroman uspjeh, nakon što su zajedno sa kompanijom EHS d.o.o. iz susjedne Hrvatske, ponudili domaće rješenje za digitalnu patologiju privatnoj patološkoj grupi u New York-u. Nakon uspješno završene validacije i odabira rješenja kao najboljeg otvaraju se velika vrata da svojim znanjem, proizvodima i kapacitetima izađu na tržište Sjedinjenih američkih država.

Ova prva instalacija našeg softvera na američkom tržištu, ne samo da potvrđuje kvalitetu našeg softvera, već i uspostavlja našu prisutnost kao globalnog lidera u rješenjima za digitalnu patologiju. Ova instalacija dokaz je povjerenja koje profesionalci u patologiji imaju u naš proizvod. Partnerstvo s renomiranom privatnom patološkom grupom u New Yorku otvara nove mogućnosti za suradnju, inovacije i zajedničko učenje, postavljajući temelje za daljnji rast i utjecaj u globalnom okruženju digitalne patologije”, poručili su iz kompanije BERG d.o.o.

Uspjeh domaće kompanije Berg: Prva instalacija u New Yorku.

Kroz proteklih nekoliko godina, BERG je kontinuirano pokazivao kako svojim naprednim softverskim rješenjima i inovacijama iz oblasti zdravstvenih tehnologija može odgovoriti najvišim svjetskim standardima. Kao jedna od vodećih kompanija na tržištu, BERG pokazuje da Bosna i Hercegovina posjeduje stručnost i kapacitete za kreiranje vrhunskih digitalnih rješenja u medicini. Vizija kompanije BERG je da budu sinonim za postavljanje visokih standarda domaćih kompanija, koje mogu odgovoriti potrebama svjetskog tržišta.

Više o BERG-u na zvaničnoj web stranici www.berg.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.