NETWORK 12 U NEUMU

NetWork 12 konferencija: Spoj poslovnog uspjeha i vrhunske zabave

NetWork 12 konferencija: poslovno umrežavanje uz edukaciju i nezaboravnu zabavu u Neumu

NetWork 12 konferencija: Spoj poslovnog uspjeha i vrhunske zabave.

Marketing

prije 3 sata 6 minuta

NetWork 12 konferencija, jedan od najiščekivanijih događaja u poslovnom i IT sektoru, održat će se od 23. do 25. oktobra 2024. godine u Grand Hotelu Neum. Ovaj događaj svake godine privlači pažnju svojim jedinstvenim spojem edukativnih sadržaja i vrhunske zabave, postavljajući nove standarde u profesionalnom umrežavanju i razmjeni znanja.

Na radost svih koji su već potvrdili svoje učešće, kao i onih koji još razmišljaju o dolasku, agenda za sva tri dana konferencije je već objavljena. Istinski vrhunac za sve prisutne će biti večernji nastup Zlatana Stipišića Gibonnija, čiji će ekskluzivni koncert upotpuniti program konferencije, nudeći savršen spoj profesionalnog sadržaja i opuštajuće atmosfere. Gibonnijevi emotivni hitovi obećavaju da će večernji segment konferencije biti nezaboravan, dodajući jedinstvenu vrijednost cijelom događaju.

Serija panela tokom prvog dana, poznatog kao Business Day, istražuje najnovije trendove i izazove u digitalizaciji, uspostavljajući vezu između lokalnih i globalnih perspektiva. Diskusije će se odvijati u duhu najaktuelnijih pitanja u industriji, od digitalne transformacije do specifičnih izazova sa kojima se sektori suočavaju. Panel eCommerce Matrix: Evropski nivo vs. BiH realnost – koju pilulu biramo? otvara raspravu o dinamici e-trgovine, dok eHealth u Bosni i Hercegovini – Most između inovacija i brige za pacijente naglašava kako tehnologija može transformisati zdravstvene usluge. Sesije Iskorak ili zastoj? Regulatorni izazovi evolucije digitalnog bankarstva i Razgovor sa Fintech stručnjacima: istraživanje izvan granica bave se evolucijom fintech sektora. Diskusija Kako EU podržava digitalizaciju privatnog i javnog sektora u BiH teži razumijevanju uticaja EU politika, dok Digitalizacija servisa javne uprave: Šta je postignuto i šta nas čeka? osvrće se na napredak i buduće korake u digitalizaciji javnih servisa.

Pored Gibonnija, koji će nastupati druge večeri konferencije, prve večeri grupa Blackberries obećava dodatnu zabavu, pripremajući teren za opuštanje i umrežavanje među učesnicima. Njihov nastup će biti prilika da se poslovne teme privremeno ostave po strani u korist druženja i zabave.

Registracija za konferenciju je otvorena, a učesnici se mogu prijaviti putem zvanične web stranice, gdje su dostupne sve potrebne informacije o kotizacijama i detaljima događaja. Za sve one koji žele biti dio ovog izuzetnog događaja, napomena da konferencija počinje za osam dana i da su kotizacije još uvijek u prodaju te da su za grupne prijave osigurani popusti.

Sve najnovije informacije mogu se pronaći na službenoj stranici konferencije: www.networkkonferencija.ba te na društvenim mrežama LinkedIn, Facebook, Instagram i Twitter.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.