ČESTITKE

Dodik čestitao Bajdenu Dan nezavisnosti

Svi vaši podvizi postignuti od tog važnog dana do danas, koji su se odrazili na cijeli svijet, zaslužuju iskrene čestitke, naglasio je Milorad Dodik

Milorad Dodik. Agencije

A. Ka. / Srna

4.7.2021

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku predsjedniku SAD Džo Bajdenu (Joe Biden) 4. juli, Dan nezavisnosti SAD.

- Vaša zemlja je prošla historijski i važan put od tog dana, davne 1776. godine, kada su članovi Drugog kontinentalnog kongresa usvojili Deklaraciju o nezavisnosti. Svi vaši podvizi postignuti od tog važnog dana do danas, koji su se odrazili na cijeli svijet, zaslužuju iskrene čestitke - naglasio je Dodik u čestitki.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH izrazio je uvjerenje da će odnosi između BiH i SAD biti dalje unapređivani, u duhu uzajamnog poštovanja i saradnje u svim sferama, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.


- Uz najbolje želje Vama lično, kao i Vašoj porodici, ali i narodu SAD, izražavam duboko poštovanje i upućujem najiskrenije čestitke povodom velikog praznika - Dana nezavisnosti SAD - naveo je Dodik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.