GRAĐANI UZNEMIRENI

Mafija se obračunava na ulicama Sarajeva, a zna li iko gdje je NiP-ov ministar Admir Katica: Posljednji put viđen kako sadi drvo!

Vanredne konferencija za novinare nema, ako ništa da uputi smirujuću poruku "kako će se policija izboriti s mafijom na ulicama Sarajeva", bilo šta

Gdje je Admir Katica?. Avaz

Piše: E. T.

21.1.2022

Građane Sarajeva sinoć je uznemirila informacija o novom ubistvu. Kako su mediji objavili, vrlo brzo se ispostavilo da sinoćnje ubistvo Kenina Lukača ima veze s ubistvom Mehmeda Meše Ramića od 12. decembra prošle godine. 

Lukač i Ramić su bili prijatelji, a Lukač je ubijen nakon što je izašao iz kuće porodice Ramić. 


I dok se građani s pravom pitaju kada će zalutali metak učestalih mafijaških obračuna pogoditi slučajnog prolaznika, dok stručnjaci alarmiraju i pozivaju na agresivniju borbu protiv mafijaških klanova, javnost se s pravom pita gdje je Admir Katica (Narod i pravda), ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo?

U medijima ga nema. Na terenu ga nema. Vanredne konferencija za novinare nema, ako ništa da uputi smirujuću poruku "kako će se policija izboriti s mafijom na ulicama Sarajeva", bilo šta! Ništa! 

Nema ni statusa na Facebooku, iako je ova Fortina Vlada KS prozvana Facebook vladom. 

Posljednji put je viđen kako sadi drvo!

Ministre, građani očekuju odgovore!

Čekamo...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.