EVO I S KOJEG E-MAILA

Prijeteća poruka koja je stigla Sarajevskom aerodromu: "Vaša smrt će biti duga i bolna"

Na Sarajevskom aerodromu postavljene su eksplozivne naprave

I mediji dobili e-mail. Fena / Screenshot

E. Ć.

prije 4 sata 43 minute

Brojnim medijima u Bosni i Hercegovini je stigao e-mail koji su zaprimili i na Međunarodnom aerodromu Sarajevo o postavljenjim eksplozivnim napravama.

E-mail je stigao sa sljedeće adrese: bosnjaci@mail.bg, a prenosimo šta je tačno pisalo u prijetećoj poruci:

- Na Sarajevskom aerodromu postavljene su eksplozivne naprave. 

Mi smo bosanski muslimani.

Uz dopuštenje Uzvišenog Allaha vaša smrt će biti duga i bolna. Sjećamo se šta se dešavalo tokom bosanskog rata nismo zaboravili tugu koju ste unijeli u dom svake porodice.

Većina je mislila da su izbjegli odgovornost, ali ne danas Danas ćeš umrijeti. Vođeni smo osvetom svima vama za smrt naše braće More će se proliti krv. Ne možete pobjeći od smrti.

Allahu Akbar.

Prijeteća poruka. Screenshot

O svemu su se oglasili s Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

- Odmah po prijemu informacije, aktiviran je plan djelovanja u kriznim situacijama. Sve nadležne službe na terenu postupaju u skladu sa svojim zaduženjima, a provode se sve potrebne mjere predviđene važećim sigurnosnim protokolima.

Međunarodni aerodrom Sarajevo blisko sarađuje s nadležnim sigurnosnim agencijama, te poduzima sve potrebne mjere kako bi osigurao sigurnost svih prisutnih na aerodromu.

Molimo građane za razumijevanje i strpljenje dok se provode predviđene procedure. Sve daljnje informacije bit će pravovremeno komunicirane - saopćili su iz Sarajevskog aerodroma.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.