JEZIVA NESREĆA

Ovo su sestre koje su učestvovale u saobraćajnoj nesreći: Jedna poginula, druga u teškom stanju

Njih dvije su bile mnogo vezane, svuda su išle zajedno, kaže svjedok

Djevoke koje su učestvovale u nesreći. Društvene mreže

Kurir.rs

11.8.2024

Djevojka K.F. poginula je jučer u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Žabalj - Čurug, a njena sestra I. F. (21) zadobila je teške povrede u sudaru sa drugim automobilom u kom su bile još dvije žene sa maloljetnom djecom, piše Kurir.

Naime, porodica djevojaka zavijena je u crno, međutim, druga kćerka posle nesreće prevezena je u Urgentni centar KCV, a rodbina još uvek nestrpljivo čeka informacije o njenom stanju.

- Njih dvije su bile mnogo vezane, svuda su išle zajedno... Velika tragedija je zadesila ovu porodicu.

Podsjećanja radi, jedan od očevidaca nesreće rekao je da je sudar izazvala treća osoba usljed čije vožnje su se dva automobila koja su se našla na tom putu u tom momentu, direktno sudarila. Nažalost, djevojka za volanom je poginula na licu mjesta, a dijelovi automobila bili su rasuti svuda po putu.

Jedan od mladića koji je prolazio ovom dionicom u trenutku sudara, ispričao je za Kurir da je odmah zaustavio svoje vozilo i prišao sudarenim automobilom kako bi pomogao povrijeđenima.

- Prišao sam prvo jednim kolima i vidio da djevojka ne daje znake života, njena saputnica je bila u teškom ali stabilnom stanju, tada sam otišao odmah do drugog vozila i krenuo baku da izvlačim kroz prozor, u tom trenutku sam čuo glas žene pored koja je rekla "imam tri kćerke pozadi, izbavi prvo njih". Suze su mi krenule niz obraze i lomio sam i prozor i vrata kako bih došao do njih - ispričao je ranije za Kurir ovaj mladić koji je herojski postupio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.