Aleksandar Miletić iz Kuršumlije ponio je u Grčku janjeće pečenje, a fotografije je objavio u grupi "Grčka info". Mnoge je ova objava nasmijala, a članovi ove grupe nisu mogli da odole i ne prokomentarišu ovu simpatičnu situaciju.
"Priznajem da si mi zadao domaći zadatak, javit ću se kad ga riješim"; "Samo vi slikajte, kad vide grčki carinici poješće vam sve sami", "Paradajz turista, viši nivo. Uživajte", glasili su neki od šaljivih komentara kojih je iz minuta u minut sve više.
Neki su se našalili da sad, osim pradajz turista, sada postoje i - janje turisti.
Situaciju je za Telegraf.rs prokomentarao i sam autor objave i "vlasnik pečenja".
- Ispekli smo ga u Kuršumliji i tako cijelog umotali u foliju, stavili u gepek i pravac Pefkohori. Imali smo ručak sedam dana svaki dan - zadovoljno zaključuje Aleksandar Miletić iz Kuršumlije čija objava je pokrenula lavinu komentara na Fejsbuku.
Osim pečenja Aleksandrov odmor nije mogao da prođe i bez domaće rakije.
Jedno je sigurno, ovaj domaćin znao je kako sebi da ugodi, a da li je to i prikladno (što su neki prokomentarisali, govoreći o kulturi), ostaje da se zaključi.