PROBLEMI

Pao Instagram, milioni ljudi uznemireni, provjerite radi li vama

Problem će biti riješen, ali treba strpljenja

AFP

Index.hr

3.10.2018

Jedna od najpopularnijih društvenih aplikacija Instagram već je nekoliko sati van funkcije. Pala je i korisnici joj trenutno ne mogu pristupiti.    

Ukoliko ste pokušali da pokrenete vašu Instagram aplikaciju, sigurno ste primijetili da imate problema s news feedom. 

Korisnici ove popularne aplikacije nisu u mogućnosti da vide najnovije objave, dok je, s druge strane, do ovog momenta stiglo više od 6.000 prijava da aplikacija ne radi, a raj je broj u rapidnom porastu. Sajt koji prati prijave bilježi da su najviše pogođene Evropa i Sjeverna Amerika.

Više hiljada korisnika prijavilo je problem, koji je, kako se čini, zahvatio profile širom svijeta. Pojedini korisnici mogu ući na Instagram, ali kada žele komentirati ili ući na nečiji profil, ta opcija nije moguća. Iz kompanije se još nisu oglasili povodom problema koji od jutros ima veliki broj korisnika. Ukoliko ste i vi pogođeni ovom blokadom, morate biti strpljivi jer će problem sigurno biti vrlo brzo riješen.   

Stranica Downdetector.com objavila je da se 45% prijavljenih problema odnosi na osvježavanje novosti, 34% na logiranje korisničkog računa te 19% općenito na ovu aplikaciju, odnosno internet-stranicu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.