TIKTOK

Kad on uđe u teretanu, u njega gledaju i žene i muškarci: "Ovo je mašina"

Odlična forma u kojoj se nalazi ovaj momak i njegova disciplina koja je na zavidnom nivou nisu prošle nezapaženo

Svakodnevno pokazuje zapanjujuće vještine. Instagram

E. Ag.

5.2.2024

Jedan muškarac je na TikToku pokazao šta je sve u stanju čovjekovo tijelo da uradi kada je dobro istrenirano. Influenser, ljubitelj fitnesa i bodibildinga kojeg na TikToku prati 1,9 miliona ljudi u jednom svom snimku pokazao je izvrsne vještine u kalistenici, spuštajući tijelo u dijagonalno postavljenom položaju i pridržavajući se rukama za spravu, gore-dolje.

Za zahtjevnu vježbu kalistenike potrebno je imati dobre trbušne mišiće, kao i istrenirane bicepse i tricepse koji nose teret čitavog tijela. Muškarac je radio ovu vježbu pod vlastitim opterećenjem bez ikakvih poteškoća, privlačeći poglede drugih momaka iz teretane koji su ostali zadivljeni njegovim vještinama.

Odlična forma u kojoj se nalazi ovaj momak i njegova disciplina koja je na zavidnom nivou nisu prošle nezapaženo ni na TikToku pa su se neke žene izjasnile kako bi se rado za njega udale.

- „Hajde da se vjenčamo“, „Jednog dana... ako Bog da“, „Savršen si“, „Ovo je mašina“ - bili su neki od komentara.

"ImNahu", kako se na TikToku predstavlja ovaj momak, svakodnevno pokazuje zapanjujuće vještine. U nekim od svojih objava koje imaju ogromne preglede on demonstrira nešto što je teško zamisliti, a kamoli odraditi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.