UŽASNO ISKUSTVO

Prolaznici šokirani oblinama: Brojne glave se okrenule u Diznilendu za ovim modelom

Objavila je i video koji je snimila tokom posjeta parku i u snimci se vidi kako joj se prolaznici smiju, bulje u nju, upiru prstom i snimaju je

Ona tvrdi da joj je ovo putovanje bilo izvrsno iskustvo. TikTok

Dž. R.

5.6.2024

Model Grejsi Bon (Gracie), 27, iz Paname bila je šokirana nakon što je posjetila Diznilend u Parizu jer nije mogla vjerovati koliko su ljudi okrutni.

Neprestano buljili

Ona je na ovaj put povela braću i sestre, a ispričala je kako su svi u parku neprestano buljili u nju i fotografirali je. Rekla je i kako su joj se mnogi smijali iako nije radila ništa osim što je šetala po parku.

Objavila je i video koji je snimila tokom posjeta parku i u snimci se vidi kako joj se prolaznici smiju, bulje u nju, upiru prstom i snimaju je.

Prihvatiti druge

- Vrijeme je da prestanemo sramotiti druge zbog izgleda tijela. Danas sam bila u Diznilendu, htjela sam se zabaviti s braćom i sestrama, ali naš dan bio je uništen jer su svi cijelo vrijeme ismijavali veličinu mog tijela. Najgore je što i djecu uče da rade isto. Nisu me prestali fotografirati, gledati me i smijati se. Znam da će mnogi pomisliti da pretjerujem i da sam sama kriva jer sam velika djevojka, ali ovakvu me Bog napravio i moram prihvatiti svaki dio sebe. Čak i ako imaš neku dijagnozu zbog koje izgledaš drugačije, ne bi vas smjeli maltretirati zbog izgleda. Ja ne bih nikada negativno govorila o nečijem izgledu. Poštovanje je ključno. Na kraju dana, samo sam se htjela zabaviti kao i svi ostali. Ako ti se nešto ne sviđa, prestani mrziti i zadrži to za sebe - prokomentirala je Grejsi svoje neugodno iskustvo u Diznilendu.

Video možete pogledati ovdje.

@graciebon1

stop body shame.

♬ sonido original - Dontitanspeakerman
Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.