DESTINACIJA

Zavirite u čarobni spa centar FORESTIS

Za parove koji su u potrazi za očaravajućom destinacijom gdje će provesti svoje dane odmora, Dolomiti se pojavljuju kao idiličan raj

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5
M. Z.

29.5.2023

Za parove koji su u potrazi za očaravajućom destinacijom gdje će provesti svoje dane odmora, Dolomiti se pojavljuju kao idiličan raj.

Savršeno okruženje

Smješten usred pejzaža koji izazivaju strahopoštovanje, ovaj živopisni region predstavlja savršeno okruženje za zaista nezaboravno iskustvo. Sa svojim restoranima sa Michelin zvjezdicama, zadivljujućim srednjovjekovnim zamkovima i mirnim planinama, Dolomiti nude ambijent kao iz bajke koji poziva parove da urone u romantiku i ljepotu.

Među nizom luksuznih opcija, FORESTIS se ističe kao objekt s pet zvjezdica posvećen pružanju utočišta jednostavnosti i mira. Smješteno na osamljenom planinskom vrhu, ovo izvanredno utočište omogućava putnicima da se prepuste pogledima koji oduzimaju dah. Ovo je mjesto gdje parovi mogu stvoriti trajna sjećanja i proslaviti svoje zajedničko putovanje.

Romantični doručak

FORESTIS poziva parove da prihvate beskrajnu ljepotu prirode u svakom aspektu svog boravka. Od trenutka kada dan počne, gosti mogu da se prepuste romantičnom doručku u krevetu s pogledom na veličanstvene planine koje se prostiru dokle god pogled seže. Ovaj živopisni prizor postavlja scenu za dan ispunjen čarolijom i spokojem.

Južni Tirol, sa svojom bogatom ponudom, predstavlja riznicu opcija za avanturističke parove koji žele da stvore nezaboravne uspomene. Krenite zajedno u šetnju uz izlazak sunca, gdje zlatne nijanse zore oslikavaju nebo i osvjetljavaju pejzaž. Dok prolazite stazama ruku pod ruku, spokoj okoline vas obavija, stvarajući atmosferu koja njeguje povezanost i ljubav.

Za one koji imaju sklonost ka historiji i kulturi, region krase drevni zamkovi koji čekaju da budu istraženi. Lutajte kroz dvorane zamišljajući priče iz prošlih vjekova i veličanstvenost koja je nekada krasila ove zidine. Izgubite se u fascinantnim narativima koje ovi zamci drže i dopustite da odjeci historije postanu pozadina vaše vlastite ljubavne priče.

U FORESTIS Spa parovi mogu da se prepuste spokojnom i revitalizirajućem privatnom spa iskustvu, uranjajući u ljepotu prirode. Skrojen da poboljša njihovo zajedništvo, ovaj trosatni tretman nudi niz luksuznih pogodnosti. Započnite svoje putovanje podmlađujućim pilingom od planinskog bora, dizajniranim da pročisti i osnaži čula. Zatim, uključite se u holistički ritual čišćenja koji će učiniti da se osjećate osvježeno i obnovljeno. Konačno, prepustite se vještim rukama terapeuta dok vam pružaju revitalizirajuću masažu, koristeći aromatična šumska ulja koja će vas dovesti u stanje duboke relaksacije. Tokom ovog iskustva, vi i vaš partner možete uživati u planinskim vidicima koji oduzimaju dah.

Gastronomska avantura

Za one koji traže uzvišenu gastronomsku avanturu, okolina se može pohvaliti izborom cijenjenih restorana sa Michelin zvjezdicama, sa čuvenim St. Hubertus na čelu. Smješteni na samo 30 minuta vožnje od Forestis hotela, parovi imaju izuzetnu priliku da urone u svet tradicionalne alpske gastronomije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.