MIR I JEDNOSTAVNOST

Luksuz pomiješan s prirodnim ljepotama: Idealno mjesto za odmor

Enterijeri, kao i spoljašnje bašte i bazeni, dizajnirani su tako da gostima pruže udobnost i mir u svakom trenutku njihovog boravka

Odmor - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+7
Z. K.

prije 3 dana

Crystal Waters Lefkada je destinacija koja kombinuje luksuz sa prirodnim ljepotama otoka Lefkada, nudeći jedinstveno iskustvo smještaja, na jednom od najlepših otoka Jonskog mora.

Sa odličnim sadržajima i privilegovanom lokacijom između podnožja planine Skaros i priobalnog sela Nikiana, kombinujući atraktivan pogled na planinski pejzaž i more, omogućava gostima da udobno istražuju očaravajuće plaže i okolne otoke. 

Arhitektura Crystal Waters Lefkada inspirisana je prirodnim okruženjem i odiše osjećajem mira i jednostavnosti. Hotelski prostori su dizajnirani sa modernim linijama i prirodnim materijalima, stvarajući prijatno i luksuzno okruženje.

Enterijeri, kao i spoljašnje bašte i bazeni, dizajnirani su tako da gostima pruže udobnost i mir u svakom trenutku njihovog boravka.

Kada je riječ o smeštaju hotel nudi različite mogućnosti, od luksuznih apartmana sa privatnim bazenima do jednostavnijih soba koje su također luksuzne. Svaka soba i apartman su opremljeni svim modernim sadržajima i imaju velike prostore za goste da uživaju u svom boravku u udobnosti i stilu.

Jedinstvena estetika stvara idealan spoj jednostavnog, modernog stila sa zemljanim tonovima i pažljivo odabranim namještajem, stvarajući miran odmor.

Crystal Waters ima mnogo pogodnosti, uključujući 50 privatnih i zajedničkih bazena, luksuznih kabina i terasa za sunčanje, nudeći opcije da se rashladite i opustite pod suncem. Pored toga, gosti mogu uživati u uslugama kao što su masaža i joga, koje se nude za potpunu relaksaciju, dok hotelski spa i teretana obećavaju iskustvo podmlađivanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.