OGORČENJE

Porodica doživjela godišnji iz pakla: "Platili smo 1700 eura, očekivali luksuzni kompleks, a pogledajte što smo dobili!"

Dobili su tzv. first minute popust te su smještaj za dvoje odraslih i dvoje djece (4 i 6) platili 1.700 eura

D. H.

20.7.2024

 Porodica Lalić iz Beograda krajem lipnja uputila se na 10-dnevni odmor u Grčku gdje su trebali biti smješteni u luksuzni kompleks s četiri zvjezdice. Puna cijena aranžmana iznosila je 2.900 eura, no dobili su first minute popust te su smještaj za dvoje odraslih i dvoje djece (4 i 6) platili 1.700 eura, piše Nova.rs.

Nije bilo naznaka da će se četiri mjeseca kasnije pojaviti problemi. Marko Lalić, koji je sklopio ugovor s poznatom turističkom agencijom, već je ranije odlazio na "all inclusive" putovanja te nije ni slutio što sve može poći po zlu. Po dolasku u Grčku ne smještaju ih u Porto Rio Hotel u Patrasu kako je bilo dogovoreno, već u pomoćni objekt.

Umjesto bračnog kreveta dočekala su ih dva pojedinačna kreveta, a za djecu je umjesto dva dodatna kreveta bio tek jedan metalni na rasklapanje. Za drugi pomoćni ležaj od obitelji su tražili dodatnih 500 eura. Ispucala boja na zidovima, paučina na stropu i stolarija iz prošlog stoljeća koju je nagrizlo vrijeme i more bili su uključeni u gotovo dvije tisuće eura vrijedan godišnji odmor.

Nakon što su se požalili na recepciji, upućeni su da se jave predstavniku agencije. Niti to nije urodilo plodom već se odgovornost počela prebacivati s hotela na agenciju. Lalići su za Novu.rs rekli kako restoran i plaža nisu bili loši, no ono osnovno - smještaj bio je daleko od reklamiranih i plaćenih četiri zvjezdice.

- Agencija je tijekom prvog razgovora rekla da ne znaju ništa o navedenom slučaju, da bi na drugom promijenili priču i rekli da dijete do šeste godine treba spavati s roditeljima - tvrdi Lalić.

Obećano im je kako će se slučaj riješiti. Zvali su ih još dva puta da bi im iz agencije rekli da su poslali upit hotelu. Na recepciji im je pak rečeno da ih nitko nije kontaktirao niti poslao mail. Izgubili su tako novac i vratili se u rodni kraj nezadovoljni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.