GAMING

Red Dead Redemption 2 najava stiže ove sedmice

Avaz.ba

25.9.2017

Rockstar je objavio da će otkriti nešto u vezi igre Red Dead Redemption 2, u četvrtka, 28. septembra u 17:00 po našem vremenu.

Developer je u svom stilu, samo objavio jednu fotku na Twitteru koju možete pogledati ispod:


Šta će nam to Rockstar otkriti, za sada možemo samo da nagađamo. Naša pretpostavka je da će se raditi o još jednom traileru, koji će nam možda donijeti više detalja o priči. To bi bilo slično onome što je Rockstar prethodno uradio sa igrom GTA V, čiji nam je prvi trailer pokazao atmosferu iz igre, dok smo tek u drugom traileru imali priliku da saznamo više detalja o samoj radnji i zapletu.

Inače, igra koju željno iščekujemo još od kada nas je oduševio prvi dio sa PS3 i Xbox 360 konzola, nedavno je odložena za proljeće 2018. godine. Rockstar je do sada objavio da nas čeka"epska priča o životu u srcu Amerike, a da će veliki i atmosferični svijet igre takođe poslužiti i za potpuno nova online multiplayer iskustva."

Procurjele informacije koje su se do sada pojavile sugerišu da će se raditi o prequel naslovu za klasik iz 2010 godine, te da će mapa u sebi sadržati i New Bordeaux, inače setting igre Mafia 3.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.