LJEPOTICA

Srbijanski glumac očaran Dajanom Gudić: Je li Trifunović u vezi s bosanskom ljepoticom

Sergej na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju, Gudić mu ostavila srce u komentaru

Gudić: Uspješna u Americi. Instagram

A. H.

4.4.2023

Srbijanski glumac Sergej Trifunović objavio je na Instagramu fotografiju iz Los Anđelesa na kojoj pozira u društvu bosanskohercegovačke manekenke i glumice s adresom u Americi Dajane Gudić.   

Krenule špekulacije

Istog trenutka krenule su i špekulacije da su njih dvoje u ljubavnoj vezi.

Povodom toga, kontaktirali smo Trifunovića, koji je kratko rekao da ne želi „komentirati te gluposti“.

Inače, Dajana je ispod njihove zajedničke fotografije u komentaru ostavila stiker srce, što je dodatno ljude navelo da pomisle kako je riječ o novoj ljubavnoj vezi između popularnog glumca i manekenke.

Zanimljivo je da se po svoj prilici fotografija dopada i Slobodanki Trifunović, glumčevoj majci, koja je označila da joj se fotografija dopada.

Gudić i Trifunović: Zaintrigirali javnost. Instagram

Misteriozni mladić

Gudić su prije nekoliko godina povezivali s Leonardom Dikaprijem (DiCaprio), s kojim je igrala odbojku na pijesku, a prije nekoliko mjeseci objavila je fotografiju s misterioznim mladićem kojeg je predstavila kao dečka, a s kojim očito više nije zajedno.

Dajana se nedavno pojavila na svjetskoj premijeri filma „Dyad“ Patrika Flajertija (Patrick Flaherty), u kojem tumači glavnu ulogu, novinarku Sofiju.

Dajana je inače rođena u Sarajevu, a odrasla u Brezi. Ona i njeni roditelji živjeli su u BiH i za vrijeme rata. Naša ljepotica ima diplomu novinarstva i radiodifuzije, a već dugo je model, dok se u posljednje vrijeme uspješno bavi glumom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.