AGRESIVNA REAKCIJA

Drama na crvenom tepihu u Kanu: Manekenka došla u haljini od 450.000 dolara, a onda je nastao problem

Zasad nema reakcija ni iz službe osiguranja Festivala ni od Masiel Traveras

Masiel Taveras. Facebook

L. S. R.

26.5.2024

Društvenim mrežama kruži snimak sa Filmskog festivala u Kanu na kojoj se može vidjeti  Masiel Taveras (Massiel), glumica i bivša Miss Universe iz Dominikanske Republike u sukobu s neimenovanom ženom iz osiguranja.

 Taveras, na čijem profilu na Instagramu stoji da je glumica, producentica, scenaristica, redateljica, slikarica, direktorica... na završnu svečanost stigla je odjevena u crnu haljinu dizajnerice   Đanini Azar (Gianinn) s četiri metra dugim bijelim, svilenim šlepom optočenim Swarovski kristalima, na kojem je slikar Jan Paez (Yan) naslikao lik Isusa Krista.

Penjući se uz kultne stepenice Traveras je pokušavala raširiti šlep, no žena iz osiguranja i njene kolege nastavili su je požurivati na što je ona poprilično agresivno reagirala. Čak je u jednom trenutku gurnula ženu iz osiguranja, koja je ostala poprilično smirena s obzirom na vrlo neugodnu situaciju. 



Zasad nema reakcija ni iz službe osiguranja Festivala ni od Masiel Traveras. Oglasila se, ipak, Đanina Azar, modna dizajnerica koja potpisuje haljinu. Ona je na društvenim mrežama objasnila što se dogodilo.

- Nisu je izbacili, ona je spektakularno prošetala crvenim tepihom, ali na ulazu u dvoranu nastao je problem zbog šlepa koji je bio izuzetno dug - komentirala je dizajnerica i dodala kako je uposlenica osiguranja pokušavala ubrzati Masiel što je nju naljutilo.


- Nepristojna pripadnica službe osiguranja je htjela da ona trčeći uđe u dvoranu. No, treba ostaviti prostora i pustiti umjetnicu da ide polako, a ne kako to oni žele.

Haljina "El Cristo", navodno procijenjena na 450.000 dolara, svakako je privukla pažnju javnosti.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.