POVRATAK NA EKRANE

Sjećate li se "Plavuše s Harvarda", slavna glumica objavila novosti

U seriji ćemo moći vidjeti kako je Eli Vuds živjela za vrijeme srednje škole, koju je na početku prvog filma baš završila

Riz Viterspun. Instagram

E. T.

20.7.2024

Serija koja će biti dostupna na Amazon Primeu nosi naziv „Elle“, a u njoj ćete moći gledati slavnu glumicu. Sjećate li se „Plavuše s Harvarda“?

Jedna od mnogima omiljenih plavuša, koja voli roze boju, vraća se na televiziju. Eli Vuds (Elle Woods) je prije više od 20 godina odigrala Riz Viterspun (Reese Witherspoon). 

Nekoliko nastavaka

Film je imao nekoliko nastavaka, ali fanovi će se složiti da je samo drugi (Red, White and Blonde) u kojem je ulogu opet igrala Viterspun uspio ponoviti magiju prvog filma.

U seriji ćemo moći vidjeti kako je Eli Vuds živjela za vrijeme srednje škole, koju je na početku prvog filma baš završila. Iako neće glumiti u seriji, Viterspun je izvršna producentica i bit će direktno uključena u produkciju, a to gotovo svakodnevno pokazuje i na društvenoj mreži TikTok.

Zbog toga ovo i jest zanimljiva vijest, jer se Viterspun vraća u ovom projektu.

– Jako sam uzbuđena zbog ove serije – rekla je ona u izjavi.

Uloga glumice

Fanovi će saznati kako je Elle živjela kao tinejdžerica i kako je odrastala uz roditelje koji su bili uvjereni da studiranje prava na Harvardu nije za nju – jer to biraju ljudi koji su dosadni, ružni i ozbiljni, a ona je pobijedila na izboru za Miss, pa zašto bi to odbacila zbog škole? 

Još nije poznato ko će glumiti Elle, ali brojni fanovi Viterspun misle da bi tu ulogu trebala odigrati njena kćerka Ava Elizabet (Elizabeth) koja je kopija svoje mame.

"Plavuša s Harvarda" jedan je od filmova koji se može gledati nebrojeno puta i nikada ne postane dosadan. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.