VENECIJANSKI FESTIVAL

Najveći frajeri Holivuda Bred Pit i Džordž Kluni zasijali pored svojih ljepših polovina

Glumačke legende pojavile su se na premijeri filma "Wolfs", TV ostvarenja od kog se dosta očekuje

Veliku pažnju fotografa privukle su i ljepše polovine glumaca - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2
E. Ag.

2.9.2024

Petu večer 81. filmskog festivala u Veneciji obilježilo je pojavljivanje omiljenih holivudskih glumaca - Breda Pita i Džordža Klunija.

Glumačke legende pojavile su se na premijeri filma "Wolfs", TV ostvarenja od kog se dosta očekuje, s obzirom na to da je u njega uloženo 200 miliona eura.

I dok je Džordž Kluni za ovu priliku odabrao klasično crno odijelo s leptir-mašnom, Pit je odlučio da malo koketira s muškim modnim trendovima.

Obukao je elegantni crni sako koji je upario sa zanimljivim pantalonama. Naime, on je ponio tzv. zvoncare, komad odjeće koji je tokom sedamdesetih godina prošlog vijeka, itekako, bio popularan - ali ne i danas.

Čini se da je holivudski šmeker jedan od najomrežanijih odijevnih predmeta opet vratio u modu - a mi moramo da konstatujemo da mu savršeno pristaje.

Veliku pažnju fotografa privukle su i ljepše polovine glumaca. Džordž Kluni je crvenim tepihom prošetao u društvu svoje divne supruge Amal Kluni, a prilikom fotografisanja za strane medije, nije mogao da sakrije veliku ljubav koju gaji prema ženi svog života.

Što se tiče Breda Pita, 29 godina mlađa Ines de Ramon bila je njegova odabrana pratnja za ovaj događaj. Čini se da je njihov ljubavni odnos dostigao novi nivo, jer su sada zajedno istupili pred objektivom fotoaparata i time stavili do znanja da se ludo vole.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.