HOLIVUDSKA GLUMICA

Anđelina Đoli izazvala zabrinutost nakon pojavljivanja u Veneciji: Šta joj se dogodilo s rukama

Anđelinina djeca zabrinuta zbog njenih prehrambenih navika

Anđelina Đoli - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
E. Ag.

3.9.2024

Holivudska glumica Anđelina Đoli (Angelina Jolie, 49) nedavno se pojavila na crvenom tepihu 81. međunarodnog filmskog festivala u Veneciji kako bi promovirala svoj novi film "Maria" u kojem utjelovljuje opernu divu Mariju Kalas (Callas), no, umjesto divljenja, ovaj put kod obožavatelja je izazvala brojne kritike i zabrinutost.

Naime, na društvenim mrežama već danima se ne prestaje raspravljati o glumičinoj ispijenoj figuri, a sudeći po komentarima, fanove su najviše zabrinule Anđelinine ruke.

- Zašto su joj vene na podlakticama tako velike? O moj Bože, ona ne izgleda dobro, te vene joj abnormalno iskaču, izgledaju baš grozno... S ovakvim rukama izgleda puno starije - pisali su neki, a bilo je i onih koji su posumnjali na anoreksiju.

- Najveća ironija je u tome što je Anđelina jako fokusirana na prehrambene navike svoje djece, opsjednuta je time da im osigura sve potrebne hranjive tvari, ali kad je ona u pitanju, samo prebire po tanjuru i jedva da išta pojede - ispričao je nedavno insajder, a prenosi portal Atlanta Black Star.

Isti izvor blizak glumici u julu je za In Touch Weekly rekao da su Anđelinina djeca zabrinuta zbog njenih prehrambenih navika.

- Trude se pomoći joj koliko god mogu, svi kuhaju za nju i zanovijetaju joj kad ne jede dovoljno. Vrlo su uznemireni kad je vide ovako mršavu - otkrio je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.