SNIMLJEN NA BAHAMIMA

Džoni Dep konačno sredio zube i pokazao novi, blistavi osmijeh

Glumac je prošle godine zabrinuo fanove, a najviše pažnje tada privukli su njegovi zubi koji su izgledali kao da su potpuno truhli

Fanovi odmah primijetili promjenu. Instagram

E. Ag.

5.9.2024

Džoni Dep (Johnny Depp) prošle godine zabrinuo je fanove svojim izgledom, a najviše pažnje tada privukli su njegovi zubi koji su izgledali kao da su potpuno truhli. Glumac je sada snimljen tokom odmora na Bahamima i izgledao je potpuno opušteno i raspoloženo.

Rukovao se s obožavateljima u jednom kafiću, a čak je stao i iza šanka i pomogao konobaru da mu pripremi piće. Dep se u videu nasmijao nekoliko puta, a fanovi su u komentarima primijetili da je 61-godišnji glumac sredio zube.

- "Čini mi se da mu zubi izgledaju dobro sad", "Zubi su mu konačno ravni i bijeli", "Definitivno je sredio zube. Izgleda bolje nego ikad" - nizali su se komentari. Mnogi fanovi su iskazali sreću jer vide svog omiljenog glumca sretnog i nasmijanog: "Hvala ti što dijeliš s nama svoje sretne trenutke."

Slavni glumac oduvijek je imao problema s oralnom higijenom, što potvrđuje njegova izjava iz 1995. godine za časopis Premiere.

- Imam hrpu karijesa. Uradio sam korijenski kanal prije osam godina i nije dovršen. To je kao mali pokvareni komad. Ponosan sam na svoje zube - izjavio je Dep tada.

Objasnio je i da mu se ne sviđaju ljudi s čistim bijelim zubima. Naveo je da uprkos lošim zubima nije želio prestati piti crno vino i pušiti cigarete, piše Index.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.