ČESTITKA ZA ROĐENDAN

Ketrin Zeta-Džons pozirala gola za svog supruga: Majklu Daglasu to nije želja broj jedan

Holivudski par u novembru ove godine slavi 24. godišnjicu braka

Ketrin Zeta-Džons i Majkl Daglas - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3
E. Ag.

prije 6 sati 5 minuta

Kao od majke rođena, u 'Evinom kostimu', Ketrin Zeta-Džons (Catherine Zeta-Jones) pozirala je u posljednjoj objavi na svom Instagram profilu povodom svog 55. i Daglasovog jubilarnog 80. rođendana.

Oni su jedan od najskladnijih holivudskih parova koji u novembru ove godine slavi 24. godišnjicu braka. Budući da dijele isti datum rođenja, 25. septembar, ne treba ni sumnjati da se pošteno feštalo u domu Ketrin Zeta-Džons i Majkla Daglasa (Michael Douglas), a lijepa velška glumica uistinu se pobrinula da ovaj rođendan ama baš svi upamte.

Samo u 'Evinom kostimu'

Na Instagramu je objavila svoju crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira u 'Evinom kostimu', odnosno bez ijedne krpice na sebi, pozirajući s boka kako se zapravo ništa ne bi vidjelo, vješto postavivši ruke kako bi zaklonila i grudi. Nije pokazala ništa, ali opet je raspametila sve.

Poklon koji zapravo želi

- 'U rođendanskom odijelu! Nakon više od 25 godina dijeljenja rođendana sa suprugom, ponestaje mi ideja za darove - prokomentirala je velška glumica svoju i više nego provokativnu objavu na Instagramu, koja je ubrzo prikupila brojne lajkove i komentare.

Ipak, ubrzo je razjasnila i kako 'ona gola' i nije poklon kojem će se njen suprug pretjerano razveseliti.

- Ovo je poklon opcija dva, loptice za golf su opcija jedan... naravno - pojasnila je Ketrin.

Podsjetimo, Zeta-Džons i Daglas svoju ljubavnu priču započeli su 1996. godine, kada je, na privatnoj projekciji, glumac ugledao prekrasnu Velšanku koja je imala glavnu ulogu u filmu 'Zorro: Maskirani osvetnik'.

Da su u vezi, priznali su tek 1999. godine i to na premijeri njenog trilera 'Klopka' u Edinburgu, kada je Zeta-Džones okupljenim novinarima iskreno rekla:

- Majkl je ovdje večeras iz jednog jedinog razloga - želimo javno reći da smo zajedno.

Njihovo prvo dijete, sina Dilana (Dylan), rodila je u avgustu 2000., samo tri mjeseca prije negoli su se vjenčali na ceremoniji koja ih je koštala oko milion i po dolara. Godine 2003. dobili su i kćer Keris (Carys).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.