NETFLIX

Iskoristite kišne dane i ostanite kući uz najbolje filmove

Na listi pet odabranih filmova ima od horora do true crimea

Isječak iz Jailbreak. Screenshot / YouTube

E. T.

prije 10 sati 31 minutu

Kišni dani idealni su za odmor u kući i gledanje filmova, a ono što vam definitivno treba jeste preporuka koji su to jedni od boljih filmova.

Danas u mnogim područjima BiH pada kiša, stoga je vrijeme da se ušuškate u vaš krevet i uživate uz Netflix.

Na listi pet odabranih filmova ima od horora do true crimea.

Cocaine Bear (2023)

Čudna skupina policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera okuplja se u šumi u Georgiji gdje golemi crni medvjed kreće u ubilački pohod nakon što je nenamjerno konzumirao kokain.

Hitman (2007)

Plaćeni ubica poznat samo kao Agent 47, kojeg je angažovala skupina poznata samo kao Organizacija, uhvaćen je u zamku političke zavjere u kojoj ga progone Interpol i ruska vojska dok putuje Rusijom i istočnom Evropom.

Brothers (2009)

Dok je bio na turneji u Afganistanu, Samov helikopter biva oboren i on se smatra mrtvim. Kod kuće njegov brat brine o porodici. Sam se vraća, ali s viškom prtljage.

A True Gentleman (2024)

Film prati žigola koji se zaljubljuje u mladu djevojku.

Jailbreak: Love on the Run (2024)

Kad Viki Vajt (Vicky White), vrlo cijenjena zatvorska službenica, pomogne u bijegu nasilnog zločinca koji je gotovo dvadeset godina mlađi od nje, to otkriva neočekivanu ljubavnu priču usred potrage za ljudima visokog profila i medijske pomame koja slijedi.

Bonus za najmlađe: Abominable (2019)

Troje tinejdžera mora pomoći Jetiju (Yetiju) da se vrati svojoj porodici izbjegavajući bogataša i zoologa koji ga žele za svoje potrebe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.