POLICIJA IMA POSLA

Kejt Bekinsejl optužila "iscjelitelja" za zlostavljanje: Doživjela nasilje na masaži?

Abramovič negira optužbe, napominjući da radi samo sa odjevenim klijentima i većina sesija uključuje istezanje, terapiju zvukom i rad na disanju

Kejt Bekinsejl - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
E. Ag.

jučer


Glumica Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale) je upletena u bitku sa "iscjeliteljem trauma" Nikom Abramovičem (Nick abramovic), koji je svoje poruke objavio u javnosti u sporu od 3.000 dolara.

Naime, Nik Abramovič traži da mu glumica plati oko tri hiljade dolara za dogovoreni tretman, ali Bekinsejl odbija da to uradi, navodeći kao razlog nasilje koje je doživjela tokom tretmana masaže.

Prema Bekinsejl, tokom druge seanse, od tri zakazana termina, Abramovič ju je navodno napao i počeo da je maltretira. Abramovič negira optužbe, napominjući da radi samo sa odjevenim klijentima i većina sesija uključuje istezanje, terapiju zvukom i rad na disanju.

- Kejt ne može da razgovara o ovoj stvari jer slučaj istražuje policija Los Anđelesa - rekao je predstavnik glumice.

Policijska uprava Los Anđelesa potvrdila je da je istraga o incidentu između Bekinsejl i Abramoviča sada u ranoj fazi i da još nije podignuta optužnica.

U avgustu je pomoćnik Bekinsejl kontaktirao iscjelitelja Nika Abramovića i zakazao tri sesije koje će se održati tokom dvonedjeljnog perioda za ukupno 2.700 dolara.

Sesije se sastoje od "intenzivne i emocionalne" masaže slične onima koje se rade tokom Reiki terapije, u kojoj iscjelitelj koristi psihosomatske prakse "da zaliječi dijelove tijela koji boluju".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.