GLUMAČKI PAR

Bivši partneri: Vinsent Kasel emotivnom objavom čestitao rođendan Moniki Beluči

Objava putem storija nije bila dovoljna pa je odlučio podijeliti još jednu fotografiju na svom profilu

Monika Beluči i Vinsent Kasel. Instagram

S. Čengić

prije 5 sati 57 minuta

Francuski glumac Vinsent Kasel putem Instagrama je čestitao rođendan bivšoj supruzi, italijanskoj glumici Moniki Beluči.

Monika Beluči proslavila je 60. rođendan, a njen bivši suprug Vinsent Kasel je tim povodom na Instagramu podijelio dvije fotografije kako bi joj čestitao rođendan.

Prvobitno je objavio story na kojem Monika u naručju drži njihovu mlađu kćerku Leoni, dok joj je na krilo naslonjena starija kćerka Deva.

“Sretan rođendan, Monika”, napisao je Kasel ispod fotografije.

Vinsent Kasel. Instagram

Objava putem storija nije bila dovoljna pa je odlučio podijeliti još jednu fotografiju na svom profilu uz opis “porodica”. Riječ je o staroj, crno-bijeloj fotografiji gdje Monika i jedna od kćerkica gledaju u ogledala.

Inače, oni su se upoznali 1996. godine na snimanju francuskog filma “L’appartement”. Vjenčali su se 1999., a razveli se 2013. godine. Zajedno imaju kćerke Devu i Leoni.

Podsjećamo, Monika Beluči (60) već godinu dana je u vezi s rediteljem Timom Bartonom (66), dok je Vinsent Kasel (57) u vezi s brazilskom manekenkom Nara Baptistom (27), koja je nedavno na društvenim mrežama objavila da je trudna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.