FESTIVAL U CIRIHU

Ričard Gir nije se odvajao od supruge na crvenom tepihu: Zaljubljeni kao prvog dana

Glumac (75) nije mogao sakriti oduševljenje svojom 34 godine mlađom suprugom, s kojom ima dvojicu sinova

Ričard Gir i Alehandra Silva. Instagram

E. Ag.

prije 5 dana

Holivudski glumac Ričard Gir (Richard Gere) doputovao je sa suprugom Alehandrom Silvom (Alejandra) na Filmski festival u Cirihu, gdje je održana premijera filma Wisdom for Happiness. Glumac (75) nije mogao sakriti oduševljenje svojom 34 godine mlađom suprugom, s kojom ima dvojicu sinova.

Fotografi su na crvenom tepihu zabilježili njihove dodire i zagrljaje.

Glumac i 41-godišnja Alehandra vjenčali su se 2018. godine. Supružnici imaju dvojicu sinova, 5-godišnjeg Aleksandera i godinu mlađeg Džejmsa (James), dok iz prijašnjeg braka Alehandra ima 9-godišnjeg Alberta, a Gir 24-godišnjeg Homera.

Podsjetimo, Gir je prošli mjesec proslavio 75. rođendan. Tim povodom emotivnom objavom na Instagramu oglasila se i njegova Alehandra.

- Sretan rođendan, ljubavi mog života! Nakon nevjerovatnih 11 zajedničkih godina i dalje se osjećam kao onog prvog dana kad smo se sreli. Putovanje koje smo dijelili, prekrasna porodica koju smo izgradili i uspomene koje smo stvorili više su nego što sam ikad mogla sanjati.

Uz tebe je moj život bolji u svakom pogledu i jako sam zahvalna što te imam. Za još mnogo godina zajedničke ljubavi, smijeha i sreće. S puno ljubavi, Ale - napisala je njegova supruga i objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.