JET SET

Odmor: Sofija Vergara uživa na Bahamima

Sofia Vergara

24.sata.hr

3.8.2018

Sofija Vergara (46), sa suprugom Džoom Manganijelom (Joe Manganiell, 41) i prijateljicama, uživa na odmoru na Bahamima u raskošnoj kući na plaži 'Casa Chipi Chipi', gdje inače često ljetuju.

Glumica svoje obožavaoce svakodnevno 'časti' brojnim fotografijama s ljetovanja. Nedavno je s prijateljicama pozirala u moru, a bila je odjevena u crni jednodijelni kupaći kostim u kojem je istakla svoju figuru. 


Iako je tek prije nekoliko dana stigla na odmor, glumica još nije uspjela uhvatiti boju, pa s prijateljicama što više vremena provodi na plaži kako bi imala preplanuli ten.

Nakon sunčanja s prijateljicama ide na ručak. Međutim, prije jela 'opale' nekoliko fotografija odjevene u duge šarene haljine i kombinezone.

Osim njenih šest prijateljica, na ljetovanju su se pridružiili i Vergarin kolega iz serije 'Moderna porodica', Džes Tajler Ferguson (Jesse Tyler Ferguson, 42) sa svojim suprugom, advokatom Džastinom Mikitom (Justinom Mikitom, 32). 

Pričet (Pritchett), odnosno Džes, pokazao je svoje vještine veslanja, a kad ga je Sofija fotografirala, stajao je na dasci. Njegov suprug, s kojim je nedavno proslavio petu godišnjicu braka, pozirao je na pijesku i držao svoju dasku. 

Vergara je proglašena šestu godinu za redom najboljom TV glumicom prema 'Forbesu'. Dvije godine je bila u braku s prijateljem iz škole Džoom Gonzalesom (Joe Gonzalez, 45), s kojim ima sina Manola (25), a 2015. je rekla 'da' Manganijelu. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.