ISKRENO

Goran Stojićević Karamela otkrio šta je sve operirao i iz kojih razloga: "To ti je kao da ideš u prodavnicu"

Imao čak tri operacije

Goran Stojićević Karamela

Espresso.rs

22.8.2018

Srbijanski zabavljač i imitator Goran Stojićević, poznatiji kao Karamela, godinama je uveseljavao TV publiku svojim imitacijama poznatih pjevačica.

On se za potrebe svojih imitacijama bez problema oblačio u žensku garderobu, a sve to upotpunio je jakom scenskom šminkom, nakitom i perikama, zbog čega se susretao i s negativnim komentarima. Ipak, Karamela se tu nije zaustavio – on se podvrgao i plastičnim operacijama kako bi uljepšao svoj izgled kojim nije bio zadovoljan. Prema sopstvenom priznanju, imao ih je čak tri, iako pojedinci sumnjaju da ih je bilo više.


- Nisam ja to radio zbog imitacije, već sam perfekcionista. Znaš, kad mi majka priroda nije dala lijep nos, onda lijepo odem i sredim ga, pa onda stanem ispred ogledala i kažem: „E, sad mi fali još ovo i ovo.” Mnogi su mi rekli da nisam normalan što to pričam - svojevremeno je ispričao Goran koji je otkrio koliko je, zapravo, operacija imao.

- Operirao sam nos, uši, kapke. Nisam stavio silikone u usne, to svi misle, ali vidjet ćete na fotografijama iz djetinjstva da nisam uradio usta. Imao sam jedan saobraćajni udes i tada sam uradio nos. Botoks imam, to danas nema ko ne radi. To sad svi stavljaju, to ti je kao da ideš u prodavnicu. Moja žena ne voli ništa od toga. Ona je prirodna. Ne voli to i ne voli kada lupetam o tome. Ona je ekonomista, nije iz te priče i prava je osoba za mene, da me spusti kad god treba - otkrio je Karamela.

Na Twitteru je osvanula Goranova fotografija iz srednjoškolskih dana na kojoj izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.