ŠOKANTNO

Darko Kostić se tetura centrom Beograda, ne može stajati na nogama, prolaznici u šoku

U opisu pored snimka navodi se da je video nastao u jutarnjim satima

Darko Kostić. Blic.rs

Blic.rs

28.10.2018

Kreator Darko Kostić, koji je optužen za spolno uznemiravanje i nedozvoljeno držanje droge, nakon skandala koji su ga posljednjih mjeseci pratili, povukao se iz javnosti.

Međutim, tokom jučerašnjeg dana, na društvenim mrežama osvanuo je šokantan snimak na kojem se vidi kako se kreator unezvijereno tetura ulicama Beograda, a u jednom trenutku se čak i zakuca u zid!

Kostić se, kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, teško kreće, jedva da može stajati na nogama i izgleda kao da je pod utjecajem alkohola ili opijata.

Ovaj jezivi prizor zabilježen je mobilnim telefonom nepoznate osobe i potom objavljen na Instagramu. 

Prolaznici koji su kreatora u tom momentu vidjeli bili su šokirani prizorom. 

U opisu pored snimka navodi se da je video nastao u jutarnjim satima.

Pokušali smo stupiti u kontakt s Kostićem, međutim, nije se javljao niti odgovarao na poruke.

Podsjetimo, Kostić je u pritvoru bio nešto više od mjesec i po, jer je 22. juna bio uhapšen po prijavi maloljetnika L.J. (15) za spolno uznemiravanje. Maloljetnik je prijavio da ga je kreator uvukao u stan, a potom ga dodirivao po intimnim dijelovima tijela.

Kostić je izašao iz Okružnog zatvora u Beogradu 14. avgusta, pošto mu je ranije Treći osnovni sud u Beogradu ukinuo pritvor u kojem je bio nešto više od mjesec i po jer je 22. juna bio uhapšen po prijavi maloljetnika L. J. (15) za spolno uznemiravanje.

Kostić će se tako braniti sa slobode, a protiv njega je Treće osnovno tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog kojim se tereti za spolno uznemiravanje spomenutog maloljetnika, ali i još jednog punoljetnog mladića B. Š. (22), kao i za nedozvoljeno držanje opojne droge, odnosno omogućavanje uživanja opojnih droga.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.