SNIMANJE

Utegnuta do bola: Kim istakla sve svoje obline

Ipak, sestre se nisu našle samo zbog uživanja i šopinga, već su se pojavile s TV ekipom kako bi snimile novu epizodu rijaliti programa "Keeping Up With The Kardashians"

Kim Kardašian. Agencije

Avaz.ba

24.1.2020

Kim Kardašijan (Kardashian) je pokazala svoje obline, po kojima je postala poznata, u braon pantalonama i rolci. Gornji dio odjeće je uvukla u pantalone, pa su njena stražnjica i grudi još više došle do izražaja.

Kim je, naime, "uhvaćena" dok je išla sa sestrom Kloi Kardašijan (Kloe Kardashian) u šoping. 

Ipak, sestre se nisu našle samo zbog uživanja i šopinga, već su se se pojavile sa TV ekipom kako bi snimile novu epizodu rijaliti programa "Keeping Up With The Kardashians". 


Kim Kardašijan. Profimedia/Backgrid USA

Snimljene su kako ulaze u radnju s igračkama, iako nijedno dijete nije bilo s njima. Kim je kosu vezala u rep, a zatim uplela dugu kiku, a šminka joj je bila perfektna. Upotpunila je svoj izgled braon čizmama do članka , a nakon kupovine se odmah vratila u auto.

Kloi je, s druge strane, obukla teksas farmerke i mantil, dok je ispod mantila nosila korzet od istog materijala. Izgled je upotpunila naočalama za sunce u svijetloplavoj boji i velikim halkama na ušima. Vezala je visok konjski rep i zalizala kosu unazad. Obula je štikle sa zmijskim printom, dok je u rukama nosila braon novčanik.

Kloi Kardašijan. Profimedia/Backgrid USA

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.