ŠPEKULACIJE

Je li Megan Markl trudna

Htjeli su se odseliti prije nego što Megan dođe do perioda kada je let avionom riskantan za dijete, kaže izvor

Princ Hari i Megan Markl. Agencije

Avaz.ba

16.4.2020

Megan Markl (Meghan Markle), supruga princa Harija (Harry), ponovo je pokrenula sumnje o dolasku prinove u njihovu porodicu. Kako prenosi američki "Hollywood Gossip", iznenadni dolazak Megan i Harija u Ameriku izvor blizak kraljevskoj porodici tumači na poseban način i vjeruje da će maleni Arči uskoro dobiti brata ili sestru. 

Njihovo neobično ponašanje, objašnjava portal, dokaz je kako je navedeno istina. Naime, par se naprasno preselio u Ameriku, i to prije nego što je to područje postalo najugroženije. Dogodilo se to na iznenađenje mnogih koji su očekivali da će bivši kraljevski par ostati u Kanadi, gdje u blizini Vankuvera imaju sigurnu vilu. 

- Htjeli su se odseliti prije nego što Megan dođe do perioda u kojem više ne smije da putuje, prije nego što let avionom bude riskantan za dijete - kaže izvor.

Dodaje da su svi bili iznenađeni odlukom iz vedra neba da odlete "preko bare".

Hari i Megan imali su zaista napornih posljednjih nekoliko mjeseci, ali oboje osjećaju da je vrijeme za bebu. Znaju kako im je Arči donio ogromnu sreću i ne mogu dočekati još jednog anđela - rekao je izvor.

Megan Markl i princ Hari. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.