HOLIVUD

Megan Markl traži pomoć od Anđeline Đoli i Toma Kruza

Javna je tajna da Megan pokušava postati nova Anđelina

Markl: Tražila pomoć od poznatih glumaca. Agencije

Avaz.ba

17.4.2020

Iako je svijet trenutno okovan pandemijom koronavirusa, 38-godišnja Megan Markl (Meghan Markle) ne namjerava gubiti vrijeme kada je u pitanju ponovno pokretanje njene glumačke karijere. Naime, nekadašnja vojvotkinja, koja se trenutno nalazi u Los Anđelesu u društvu princa Harija (Harry) i njihovog desetomjesečnog sina Arčija (Archie), za pomoć prilikom traženja novih angažmana zatražila je ni manje ni više nego Anđelinu Đoli (Angelina Jolie) i Toma Kruza (Cruise), prenosi tabloid "Star".  


Tom Kruz. Agencije

- Javna je tajna da Megan pokušava postati nova Anđelina, kao što je godinama bila očarana princezom Dijanom (Diana) - izjavio je neimenovani izvor za portal te dodao da se glumica divi Anđelininoj sposobnosti da balansira između karijere i odgoja brojne djece. 

Magazin dalje tvrdi kako je Megan otišla i korak dalje u ostvarivanju mentorstva te je s Anđelinom Đoli počela držati online sastanke, dok je s druge strane s Tomom ostvarila povezanost zbog njegove velike ljubavi prema Englezima. 

Megan se polako počela vraćati u svijet glume, a u prilog tome govori i njeno učestvovanje u "Disnyeyjevom" projektu u kojem je posudila glas slonici u dokumentarnom filmu "Slon". 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.