ZVIJEZDE

Fatalna plavuša sama čisti svoju kuću

Mislim da napokon imamo biti priliku ne samo da smo kod kuće nego i da spoznamo sebe

Šeron Ston. Agencije

Avaz.ba

18.4.2020

Kao svoju novu gošću u YouTube šouu "No Filter With Naomi", Naomi Kembel (Campbell) putem videopoziva ugostila je Šeron Ston (Sharon Stone). Kako je otkrila 62-godišnja glumica, trenutno je posvećena pisanju svoje biografije u kojoj će ispričati baš sve detalje iz svog bogatog života. 

Napisala sam knjigu i trebala bi ugledati svjetlo dana na početku iduće godine -  započela je priču glumica koja će se u knjizi zasigurno dotaknuti teškog moždanog udara kojeg je preživjela 2001. godine, ali i bogate karijere koja uključuje i snimanje 1992. godine filmskog hita "Sirove strasti", kojeg se i mnogi danas rado sjećaju zbog kultne scene u policijskoj stanici u kojoj Šeron prebacuje u mini haljini nogu preko noge. 

- Mislim da napokon imamo biti priliku ne samo da smo kod kuće nego i da spoznamo sebe. Trebamo pogledati svi duboko u sebe, pronaći srž i vratiti se na početak. To bi bilo odlično - rekla je Šerom o vremenu izolacije.

Priznala je kako većinu vremena kod kuće provodi čisteći ili kuhajući.

- Iskreno, volim čistiti kuću. Ne voliš li i ti onaj osjećaj kada vadiš vruću odjeću iz sušilice - upitala je Naomi.

S njom u izolaciji u porodičnom domu na Beverli Hilsu nalaze se i njena dva sina, dok je najstariji, treći sin, sa svojim ocem u San Francisku.

Šeron Ston. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.